Microsoft ironizeaza Mac intr-o noua reclama Surface Pro

Microsoft ironizeaza lipsa suportului pentru stylus in Mac, o noua reclama promovand "beneficiile" oferite de catre Surface Pro in fata sa.

In cursul noptii trecute compania Microsoft a publicat o noua reclama prin care isi promoveaza tableta Surface Pro, stylusul fiind de aceasta data in atentia oamenilor. Cei de la Microsoft promoveaza modul in care stylusul poate fi folosit pentru a imbunatati dramatic experienta de a scrie pe tableta, asta in timp ce Mac-urile nu au suport pentru ele.

Cei de la Microsoft au demonstrat ca Mac-urile nu au suport implementat pentru a recunoaste un stylus care atinge ecranul, iar asta pentru ca ele nu au ecrane tactile. Microsoft a pus foarte mare accent pe acest lucru in reclamele sale de pana acum, dar vorbim totusi despre produse diferite, din foarte multe puncte de vedere.

Separat de acestea, Microsoft pune din nou accent pe faptul ca Surface Pro are o tastatura Type Cover care poate fi detasata de tableta, lucru care nu exista la Mac, sau iPad. Pana acum Microsoft a creat o serie de reclame in care ironizeaza produsele Apple pentru aparentele “lipsuri” in fata produselor proprii, dar fara un succes rasunator.

https://www.youtube.com/watch?v=xdg7P_kTb-c