Prima Pagina Microsoft Microsoft ironizeaza Mac intr-o noua reclama Surface Pro

Microsoft ironizeaza Mac intr-o noua reclama Surface Pro

Microsoft ironizeaza lipsa suportului pentru stylus in Mac, o noua reclama promovand "beneficiile" oferite de catre Surface Pro in fata sa.

In cursul noptii trecute compania Microsoft a publicat o noua reclama prin care isi promoveaza tableta Surface Pro, stylusul fiind de aceasta data in atentia oamenilor. Cei de la Microsoft promoveaza modul in care stylusul poate fi folosit pentru a imbunatati dramatic experienta de a scrie pe tableta, asta in timp ce Mac-urile nu au suport pentru ele.

Cei de la Microsoft au demonstrat ca Mac-urile nu au suport implementat pentru a recunoaste un stylus care atinge ecranul, iar asta pentru ca ele nu au ecrane tactile. Microsoft a pus foarte mare accent pe acest lucru in reclamele sale de pana acum, dar vorbim totusi despre produse diferite, din foarte multe puncte de vedere.

Separat de acestea, Microsoft pune din nou accent pe faptul ca Surface Pro are o tastatura Type Cover care poate fi detasata de tableta, lucru care nu exista la Mac, sau iPad. Pana acum Microsoft a creat o serie de reclame in care ironizeaza produsele Apple pentru aparentele “lipsuri” in fata produselor proprii, dar fara un succes rasunator.

 • Adi

  Problema nu e la hardware, e la software aka windows sucks big time). De aia is populare si indragite device-urile Apple, software rules (ma rog, si designul lor arata super cool) :D.

  So, degeaba se agita M$ ca tot trage in jos Windows-ul

 • Srb Srb

  ar trebui sa gaseasca macar altii cantareti…..

 • andrei

  Niste gainari care se injosesc doar pe ei facand asta. Reclamele astea mi se par gest de disperare pentru a atrage atentia. Da stiu ca Apple facea inainte acelasi lucru diferenta e ca pe atunci ei aveau avantaj isi permiteau. Acum Microsoft doar pare ceva de genul: Te implor lasa Apple si cumpara-ma pe mineee :(((. La fel si cu Pepsi si Coca Cola.

 • marcel

  Stai linistit ca ei fac doar ce facea steve in trecut … cauta pe net seria . I m a mac and i am a pc

 • Srb Srb

  corect…dar unii raman in trecut..de ani buni apple fac reclame simple cu un mesaj care nu duce in a ironiza alte produse

 • Claudiu Daniel

  Reclame simple ! La obiect !
  Meniu simplu ! Soft eficient !
  Oameni seriosi ! Oameni competitivi !
  Cand nu raspunzi la provocari e o dovada de ceva inteligenta in plus , de alta moralitate , de alta clasa ! !

 • RaduD

  Microsoft, who..?

 • Viorel Predatorul

  E si normal sa puna in lumina calitatile produsului fata de cele ale celui mai puternic competitor. Daca vrei sa fii olimpic la limba si literatura romana, nu te compari cu unul agramat, ci cu unul care stapaneste la perfectie limba romana, si incerci sa fii mai bun decat el/ea.
  Nu vad vreo ironie, ci prezentarea unor fapte reale: produsele similare Apple nu au ceea ce au produsele Microsoft. Simplu!

 • Claudiu Daniel

  Ma refer la Apple…

 • Marius Muntean

  S-o mai termine cu ironizari de genul. De bine de rau, pana acum niciun update la osx nu mi-a busit camera web sau sa imi dea bsod-uri. Ca si hardware Surface Pro este misto, no comment, dar ca si software, windows 10 e un dezastru…un OS construit ieftin de Nadella & Co., testat de insideri, ca ingineri de QA pauza dupa ce i-a dat afara…folosesc tentativa asta de OS la lucru zilnic si vad ca e de dezastruos…windows 10=calitate ZERO.

 • Marius Muntean

  poate la capitolul hardware da, dar la capitolul software, windows 10 este vraiste pe langa osx…

 • V.P

  Versiunea 1607 este OK , eu sunt foarte multumit de Windows 10 .

 • Viorel Predatorul

  Poți explica de ce Windows este vraiște? Un sistem de operare nu înseamnă doar cum arată iconițele, ci structura sa, securitatea, etc. Windows 10 este mai mult decât super.

 • ibadea

  Ce jeg de reclama, asta era important? Sa dai cu pixul pe ecran. Sunt satul de windows pana peste cap. Pana nu demult dadeam vina ca aveam softul crackuit, acum ca am si windows si office cu licenta, crapa in draci si pe 2008 si pe 2012 si pe windows 10. Pentru mine windows = android. Nu trebuie decat 2 luni si s-a terminat, mai trantesti si un antivirus si bye bye