Lansarea iPhone 7 in Romania – pregateste-te de o dezamagire

Lansarea iPhone 7 in Romania vine cu o dezamagire deoarece stocurile vor fi reduse si s-ar putea sa nu-ti poti cumpara chiar acel model dorit.

Stim deja de saptamana trecuta ca lansarea iPhone 7 in Romania urmeaza sa aiba loc in mod oficial pe data de 23 septembrie, precomenzile urmand a fi deschise din 16 septembrie. Aceasta este prima oara in istoria Apple cand lansarea unui nou model al iPhone are loc atat de repede in Romania fata de cea globala, insa ea vine cu o dezamagire.

Dupa cum ati vazut deja, stocurile iPhone 7 si iPhone 7 Plus s-au epuizat extrem de repede in ziua deschiderii precomenzilor in 29 de tari, modelele negru si jet black fiind cele mai afectate. Lansarea iPhone 7 in Romania va avea aceleasi probleme deoarece Apple nu are timp sa isi refaca stocurile, iar cele pentru valul 2 vor fi mai mici decat cele pentru primul val.

Apple a confirmat saptamana trecuta ca nu va fi capabila sa acopere cererea de terminale pentru lansarea iPhone 7, iar acest lucru era de asteptat, avand in vedere ca asa se intampla anual. Acum problema cu lansarea iPhone 7 in Romania va sta in faptul ca acele modele negru si jet black vor fi extrem de greu de gasit chiar din prima zi de precomenzi.

Lansarea iPhone 7 in Romania vine cu o dezamagire

Practic, exista o foarte mare posibilitatea ca lansarea iPhone 7 din Romania sa va puna in pozitia dificial de a alege intre a cumpara un mode cu o culoare pe care nu o doriti, sau a astepta. Cat de mult sa asteptati … ? De la minim doua saptamani si pana la minim o luna, avand in vedere ca acum modelele negru si jet black comandate sunt livrate in noiembrie.

Apple poate produce foarte putine unitati iPhone 7 de culoare neagra sau jet black, iar din moment ce ele sunt si cele mai cautate, doar cei norocosi le vor putea cumpara. Daca va veti numara printre acei norocosi care cu ocazia lansarii iPhone 7 in Romania cumpara unul dintre aceste modele, sau nu, veti afla vinerea viitoare, pe 16 septembrie.

Foarte multi fani Apple din strainatate au aflat cu dezamagire ca nu pot comanda exact ce model isi doresc pentru lansarea iPhone 7 si trebuie sa fiti pregatiti pentru exact acelasi lucru.

lansare iphone 7 romania