iOS 10 – primele aplicatii compatibile

Primele aplicatii compatibile cu iOS 10 au inceput deja sa apara in AppStore pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga.

Avand in vedere ca diseara se lanseaza iOS 10, compania Apple a inceput sa publice in AppStore aplicatii si actualizari pentru aplicatii care sunt compatibile cu noua versiune a sistemului de operare. Dezvoltatorii de aplicatii s-au grabit sa-si pregateasca titlurile vechi si noi pentru iOS 10, iar acum va puteti bucura de toate cele facute deja.

Desi toate aceste aplicatii de mai jos sunt compatibile cu iOS 10 si au functii compatibile cu el, sau implementeaza functii noi, ele vor functiona inclusiv in iOS 9, in marea lor majoritate. Desigur ca functiile create special pentru iOS 10 nu vor putea fi folosite in vechile versiuni ale sistemului de operare, asa ca nu va asteptati la asa ceva acum.

Dezvoltatorii se grabesc sa ne ofere cat mai multe functii pentru iPhone, iPad si iPod Touch in iOS 10, insa ramane de vazut cati vor profita de toate API-urile noi ale Apple. Separat de aplicatiile din lista de mai jos, vor aparea inclusiv alte aplicatii compatibile cu iOS 10 in cursul acestei zile, asa ca veti vedea o multitudine de alte titluri noi.

Aplicatii compatibile cu iOS 10

ios 10 aplicatii compatibile

Acestea fiind spuse, iata ce aplicatii sunt compatibile cu iOS 10 in momentul de fata :

3 COMENTARII

  1. Completez si eu lista cu aceste aplicații (nu am iOS 10 doar am primit update dimineața ) around me,Pocket ,parcel track delivery,Shazam