iOS 10 – ora de lansare in Romania

20:00 este ora la care se lanseaza iOS 10 in Romania pentru iPhone, iPad si iPod Touch, deci atunci il veti putea instala.

Astazi se lanseaza iOS 10 in lumea intreaga si probabil sunteti curiosi sa aflati cand il veti putea instala pe iPhone, iPad si iPod Touch in Romania. Ei bine, mai jos aveti o lista cu toate orele pentru lansarea iOS 10 in diverse orase de pe planeta, inclusiv Bucuresti, insa ora era deja cunoscuta pentru toata lumea care asteapta sa apara iOS 10.

Mai exact, conform strategiei Apple din trecut, cam toata lumea crede ca astazi se lanzeaza iOS 10 la ora 10:00, ora din San Francisco, sau 20:00, ora Romaniei. In trecut compania Apple a lansat diverse actualizari noi si importante ale iOS intre orele 18:00 – 20:00, astfel ca in aceasta perioada de timp ne putem astepta ca el sa apara.

Daca ar fi sa ma intrebati, cred ca se lanseaza iOS 10 la ora 20:00, ora Romaniei, si nu mai devreme de atat, insa desigur ca as putea sa gresesc, asa ca ar fi bine sa fiti pregatiti pentru schimbari. Indiferent de ora la care se va lansa iOS 10 in tara noastra, veti putea face instalarea pe terminalele voastre chiar din momentul in care actualizarea va fi disponibila.

iOS 10 se lanseaza la ora 20:00 in Romania

Ora la care se lanseaza iOS 10 in Romania este identica cu ora la care Apple a inceput conferinta in care a prezentat iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru lumea intreaga. Cei din Cupertino vor pastra exact aceeasi strategie pentru a putea administra cat se poate de bine oferirea noii versiuni a sistemului de operare pentru toate iDevice-urile noastre.

Inainte de a sti sigur ca se lanseaza iOS 10, compania Apple isi va actualiza majoritatea aplicatiilor disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch. O suita de update-uri vor aparea in AppStore pentru toate aceste aplicatii, iar din acel punct ne putem astepta ca update-ul sa fie disponibil pentru toata lumea in doar cateva ore.

Acestea fiind spuse, iOS 10 se lanseaza diseara la ora 20:00, ora Romaniei, asa ca atunci puteti fi pregatiti pentru a va bucura de toate noutatile pe care el urmeaza sa ni le ofere incepand de astazi.

ios 10 ora lansare romania