iOS 10 Messages AppStore a fost lansat de Apple

iOS 10 AppStore pentru aplicatia Messages a fost lansat de catre Apple in cursul noptii trecute, el fiind accesibil acum.

Noul AppStore pentru aplicatia Messages, Mesaje, a fost lansat in cursul noptii trecute, el fiind creat special pentru iOS 10 de catre compania Apple. Vorbim despre un magazin de aplicatii terte care vor fi disponibile special pentru aplicatia Mesaje, Messages, el putand fi accesat din iOS 10 doar de acolo, toate aplicatiile potentand functionalitatea aplicatiei de mesagerie.

Avand in vedere ca astazi Apple va lansa iOS 10 pentru lumea intreaga, era normal ca acest AppStore pentru aplicatia Messages, Mesaje sa isi faca aparitia. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata el, interfata fiind similara cu cea a oricarui alt AppStore al celor de la Apple, aplicatiile fiind publicate in exact acelasi mod.

Aplicatiile create de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru noul AppStore dedicat aplicatiei Messages, Mesaje, din iOS 10 vor oferi o varietate de functii noi pentru utilizatori. Vorbim despre jocuri, aplicatii pentru a introduce emoticoane, stickere sau o varietate de alte functii, insa functionalitatea nu se va limita doar la atat.

iOS 10 AppStore pentru aplicatia Messages a fost lansat

ios 10 messages appstore

Puteti vedea in imaginea de mai sus ca exista deja aplicatii care ne permit sa folosim in aplicatia Messages a iOS 10 stickere bazate pe jocuri populare, sau chiar filme. Mai mult decat tat, vorbim si despre aplicatii precum iTranslate sau Scanbot care pot functiona direct din aplicatia Mesaje pentru a traduce texte, sau scana documente, fara a le accesa efectiv.

Apple le permite dezvoltatorilor in iOS 10 sa isi interconecteze aplicatiile cu aplicatia Mesaje, Messages, ei putand implementa o varietate de functii. Vorbim despre posibilitatea de a beneficia de toata functionalitatea fara a mai parasi aplicatia, asa cum se intampla cu alte aplicatii de mesagerie, precum Facebook Messenger, sau WhatsApp.

Pentru a accesa noul AppStore din aplicatia Messages, Mesaje, al iOS 10 va trebui sa:

  • Deschideti aplicatia Messages, Mesaje.
  • Accesati o conversatie.
  • In partea stanga sus a tastaturii veti vedea un buton cu o sageata spre dreapta, pe care va trebui sa o apasati. Daca aveti afisate deja trei iconite, atunci apasati-o pe cea care reprezinta un A.
  • Acum in partea stanga jos aveti o iconita formata din 4 puncte pe care va trebui sa o apasati.
  • In final, apasati acel + cu denumirea Store si veti accesa noul AppStore pentru Messages, Mesaje, din iOS 10.