iPhone 7 – vei fi nevoit sa-ti cumperi o folie noua

Foliile actuale nu sunt compatibile cu ecranele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asa ca va trebui sa cumparati accesorii noi pentru terminale.

Daca aveai in casa o folie pentru iPhone pe care ai cumparat-o ca rezerva cand aveai iPhone 6/iPhone 6S/Plus si intentionai sa o folosesti cu iPhone 7, sau chiar iPhone 7 Plus, ei bine nu poti. Vei fi dezamagit sa afli ca modificarile facute de catre Apple pentru panoul frontal al iPhone 7 impiedica folosirea foliilor actuale pentru terminale.

Conform celor de la Zagg, compania Apple a facut o serie de modificari pentru difuzorul dedicat apelurilor si camera, astfel incat multe dintre foliile actuale nu sunt compatibile cu iPhone 7. Modificarile nu sunt dramatice, inss majoritatea foliilor facute cu taieturi exacte pentru panoul frontal al iPhone 7 nu vor putea fi aplicate.

Incepem cu noul difuzor al iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acesta fiind ceva mai lat, deoarece reda sunete impreuna cu cel din baza carcasei pentru a crea acel efect stereo. Avand in vedere dimensiunea modificata, majoritatea foliilor existente vor acoperi o parte din el, deci sunetele nu se vor auzi complet, insa daca sunteti indemanatici le puteti taia singuri.

iPhone 7 nu este compatibil cu foliile actuale

Separat de noul difuzor mai lat, compania Apple a modificat usor si pozitia camerei frontale iSight pentru iPhone 7 si iphone 7 Plus, aceasta fiind acoperita de catre unele folii. Vorbim despre o acoperire partiala a camerei frontale cu foliile existente, astfel ca nu le veti putea folosi fara sa afectati calitatea imaginilor inregistrate de catre ea.

Schimbarile facute de catre Apple nu au fost luate in calcul de catre producatorii asiatici de accesoriipentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, majoritatea producand in prealabil stocuri, dar cu specificatii gresite. In aceasta idee, daca veti cumpara o folie pentru ecranul iPhone 7 si iPhone 7 Plus, va trebui sa o verificati pe loc pentru a vedea daca ea se potriveste cu ecranul.

Acestea fiind spuse, pregatiti-va sa cumparati o folie noua pentru a proteja ecranul iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

iphone 7 folie ecran