iPhone 7 – precomenzi record confirmate de Sprint

Dimineata v-am spus ca operatorul de telefonie mobila T-Mobile a anuntat ca iPhone 7 a inregistrat precomenzi de 4 ori mai mari decat iPhone 6, stabilind un record pentru ei. Cifra este una extrem de mare si denota faptul ca interesul pentru iPhone 7 ar fi enorm in momentul de fata, sau cel putin aceasta este concluzia pe care ar trebui sa o tragem.

Daca informatiile celor de la T-Mobile nu va sunt de ajuns, ei bine atunci Sprint completeaza cu ceva similar, acest operator afirmand ca a inregistrat precomenzi cu 375% mai mari decat pentru iPhone 6S. Avand in vedere ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au intrecut in vanzari modelele anterioare, este clar ca vorbim despre un numar foarte mare de comenzi plasate.

In momentul de fata se pare ca iPhone 7 inregistreaza comenzi foarte mari si un interes la fel de mare, iar vanzarile ar putea fi mult mai mari decat in cazul iPhone 6S. Desi cei de la Apple nu vor sa spuna cate terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor vinde in prima zi a lansarii, este clar ca precomenzile sunt inregistrate pentru foarte multe unitati.

Nu stim deocamdata care sunt cifrele celor de la Verizon sau AT&T, insa exista sanse foarte mari ca si in cazul lor sa existe un record de precomenzi pentru terminale iPhone. Avand in vedere toate aceste informatii, se pare ca Apple nu este chiar atat de condamnata la esec, asa cum credea lumea saptamana trecuta dupa prezentarea iPhone 7.

“Pre-orders of iPhone 7 and iPhone 7 Plus at Sprint are up more than 375 percent in the first three days over last year. Since Sprint began accepting pre-orders on Sept. 9, new and existing customers have been placing orders for iPhone 7 and iPhone 7 Plus at a rate nearly four times greater than this time last year.”

iphone 7 precomenzi record sprint