DIGI Mobil: Anuntul COLOSAL, Lovitura URIASA pentru Romania

DIGI Mobil este in centrul unui anunt colosal privind o lovitura uriasa pe care a reusit-o in Romania, iata ce se intampla acum cu operatorul.

DIGI Mobil incontestabil

DIGI Mobil a devenit in 2021 al treilea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, reusind sa depaseasca Telekom, cu extrem de putin, dar diferentele raman totusi valide. Aceasta realizare a celor de la DIGI Mobil nu e totusi singulara, iar asta pentru ca in cursul lunii februarie operatorul de telecomunicatii a reusit sa faca ceva mai impresionant decat atat, si vorbim despre un posibil record inregistrat de catre companie in Romania.

DIGI Mobil a reusit in luna februarie sa adune peste 53.000 de portari in retelele sale de telefonie fixa si mobila, putin peste 50% din totalul facut in luna aceasta, si probabil ca putini isi imaginau ca asa ceva e posibil. Cei de la DIGI Mobil au reusit intr-o singura luna sa atraga in retea peste 10% din numarul total de numere de telefonie fixa si mobila atrase in cursul anului 2020, totul multumita campaniilor cu oferte la portare pentru abonamente.

DIGI Mobil: Anuntul COLOSAL, Lovitura URIASA pentru Romania

DIGI Mobil a depasit fara drept de apel toata concurenta din Romania, inregistrand portari de peste 4 ori mai mari decat oricare concurent, cand vine vorba despre numerele de telefonie mobila. Pe partea de telefonie fixa lucrurile au stat oarecum la fel, adica DIGI Mobil a fost deasemenea in top, dar GTS Telecom a fost destul de aproape in ceea ce priveste numarul de telefonie fixa care au fost portate in reteaua sa, o surpriza foarte interesanta deasemenea.

DIGI Mobil este fara discutie “regele” portarilor in Romania, numarul foarte mare de numere de telefonie fixa si mobila atrase in retea de catre companie aratand interesul urias vis-a-vis de serviciile sale. Luna februarie pare sa fi fost una extrem de propice pentru portari in Romania, din moment ce s-au facut 102.371, iar DIGI Mobil a fost de departe marele castigator intr-un an 2021 care pare sa se indrepte spre noi recorduri.

DIGI Mobil pierde si foarte multi clienti pe masura ce porteaza foarte multi altii in reteaua sa, insa chiar si asa, ramane in continuare foarte departe de concurenta din acest punct de vedere.