iPhone 7 Plus – noi poze confirma calitatea camerei duale

Noi poze facute cu iPhone 7 Plus au aparut noaptea trecuta pe internet si ele confirma calitatea noii camere duale.

Dupa ce am vazut un iPhone 7 Plus folosit pentru a inregistra poze in cadrul US Open si a unui meci de fotbal american, acum terminalul cutreiera muntii din SUA. Un alt fotograf important pentru cei de la Apple a primit un iPhone 7 Plus pentru a face poze in natura americana, iar el ne demonstreaza din nou ca Apple nu minte cand lauda camera duala a terminalului.

In imaginile de mai jos puteti vedea tot ceea ce a inregistrat el in calatoriile facute prin New Mexico, SUA, iPhone 7 Plus descurcandu-se extraordinar in a inregistra poze cu noua camera duala. Practic, vedem un nivel foarte mare de detalii in pozele facute cu iPhone 7 Plus, calitatea lor fiind cu mult mai buna decat cea a pozelor facute cu iPhone 6S Plus.

Fotograful sustine ca noua camera duala a iPhone 7 Plus este capabila sa surprinda detalii si umbre pe care iPhone 6S Plus nu este capabil sa o faca in aceeasi masura. Acest lucru este normal deoarece vorbim despre o camera ce este cu mult mai buna decat cea folosita in modelul anterior, iar asta este clar vizibil din toate pozele aparute pana acum.

iPhone 7 Plus inregistreaza poze in natura, ne arata de ce are cea mai buna camera

iphone 7 plus poze natura

Fotograful sustine fara ezitare ca iPhone 7 Plus are cea mai buna camera compacta pe care o persoana o poate avea asupra sa pentru a face poze oriunde calatoreste. Acest lucru a fost remarcat si de alte persoane care au publicat ieri iPhone 7 review, Apple creand o camera duala de calitate extrem de buna pentru clientii sai.

“Am descoperit ca este cea mai buna camera mica si usoara pe care o poti cumpara pentru acesti bani, ea fiind ideala pentru aventurile in natura, cand nu vrei sa cari cu tine echipamente foto foarte grele.”

Acestea fiind spuse, fiecare fotograf care testeaza iPhone 7 Plus confirma faptul ca anul acesta Apple nu glumeste cand spune ca a creat cea mai buna camera implementata in vreun iPhone.

iphone 7 plus poze natura 1