iOS 10 vs iOS 8.4.1 – care este mai rapid ?

iOS 10 are performante surprinzator de bune in comparatie cu iOS 8.4.1 pe iPhone 5 sau iPhone 5S, lucrurile fiind similare pe tabletele iPad.

V-am prezentat astazi performantele iOS 10 in comparatie cu cele ale iOS 9, iar diferentele dintre cele doua versiuni ale sistemului de operare sunt mult mai mici decat se asteaptau multi. Apple reuseste sa ofere performante foarte bune pentru iPhone, iPad si iPod Touch, chiar daca vorbim despre un update major pentru iOS-ul sau.

Avand in vedere ca iOS 10 si iOS 9 nu au diferente majore in performanta, oare care ar fi diferenta in performate intre iOS 8.4.1 si iOS 10? Ei bine raspunsul il aveti in clipurile video de mai jos, iOS 10 fiind instalat pe iPhone 5 si iPhone 5S pentru a ne arata in ce fel a reusit Apple sa optimizeze iOS 10, iar rezultatele sunt cu adevarat impresionante.

iOS 8.4.1 este mai rapid decat iOS 10, insa diferenta nu este nici pe departe la fel de mare precum cea de anul trecut cand iPhone 4S a facut trecerea la iOS 9. Mai exact, iOS 8.4.1 functioneaza mai bine decat iOS 10, insa diferenta de performante este mult mai mica decat m-as fi asteptat si nu afecteaza chiar atat de mult experienta de utilizare.

Un posesor de iPhone 5 va vedea o diferenta in performante intre iOS 8.4.1 si iOS 10, insa daca trecem la iPhone 5S, deja acea diferenta este mult mai mica in tot ceea ce facem. Practic, nu vom fi cu mult ingreunati de iOS 10 in a ne indeplini task-urile zilnice, iar asta in ciuda faptului ca iOS 9 a pus la pamant iPhone 4S dupa lansarea oficiala.