Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 jet black va fi livrat intr-o cutie neagra

iPhone 7 jet black va fi livrat intr-o cutie neagra

iPhone 7 jet black va fi livrat de catre compania Apple intr-o culoare neagra, potrivita pentru negrul lucios in care este vopsita carcasa.

Zilele trecute am vazut primul iPhone 7 unboxing facut undeva in Asia si pentru prima oara ni se arata faptul ca Apple a ales sa livreze iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black intr-o cutie speciala. Mai exact, vorbim despre cutia neagra pe care o vedeti in imaginea de mai jos, ea fiind creata de catre Apple pentru terminalele care au costuri cuprinse intre 800 si 1200 de euro.

2012 a fost anul in care compania Apple a folosit pentru ultima oara culoarea neagra pentru cutia unui iPhone, atunci iPhone 5 fiind livrat intr-o asemenea cutie clientilor. Incepand de atunci, Apple a folosit doar cutii de culoare alba pentru a livra terminalele iPhone catre clienti, insa iata ca in 2016 lucrurile se schimba si au de ce.

iPhone 7 jet black este un smartphone foarte frumos, poate chiar cel mai elegant de pe piata in momentul de fata, iar el merita pus in evidenta de catre compania Apple. Desigur ca si majoritatea terminalelor Android au cutii negre in momentul de fata, insa negrul lucios vizibil chiar si pe cutia iPhone 7 jet black iese in evidenta oriunde.

iphone 7 plus jet black cutie neagra

 • Srb Srb

  Superb !!!

 • Daniel

  Mie poate sa mi-l livreze si in punga…numai sa fie in stare buna! Si acum am cutiile pe undeva, nu ma ajuta cu nimic…Degeaba arata cutiile bine si cand scoti telefonul vezi zgarieturi in locurile unde l-au inchegat chinezii (cum mi s-a intamplat cand am comandat 5S-ul)

 • Srb Srb

  nu trebuia sa il accepti !!

 • Srb Srb

  ma mir ca nu au pus si stickerele negre

 • Fosocle

  Greșit. Prima oara cand au folosit cutie neagra a fost in 2007 cu iPhone 2G. Inca mai am cutia cu telefonul

 • Eu am vorbit despre ultima oara :)))

 • Fosocle

  Lol. Asa este :)). Daca era cum am citit eu, nu mai avea niciun sens fraza