iPhone 7 Plus vs iPhone 6S Plus – comparatia camerelor

Camerele iPhone 7 Plus si iPhone 6S sunt comparate intr-o serie de imagini care releva diferentele in calitatea pozelor inregistrate cu ele.

30

Avand in vedere ca ieri am vazut si primele iPhone 7 review, astazi avem ocazia de a vedea cat de bine se descurca noua camera duala a iPhone 7 Plus in comparatie cu cea a iPhone 6S. Comparatia este foarte buna intre iPhone 7 si iPhone 6S Plus, iar asta deoarece vorbim despre camerele de top pe care Apple le ofera in ambele dispozitive.

Probabil stiti deja ca in camera iPhone 6S Plus regasim un senzor de 12 megapixeli cu deschidere f/2.2, distanta focala de 29mm, dimensiune senzor de 1/3″ si dimensiune pixel de 1.22 µm. Camera duala a iPhone 7 Plus este formata din 2 senzori de 12 megapixeli, unui wide-angle cu deschidere f/1.8 si distanta focala de 28mm, al doilea fiind telephoto cu deschidere f/2.8 si distanta focala de 56mm.

iPhone 6S Plus are stabilizator optic de imagine, dar nu are zoom digital, iPhone 7 Plus le are pe ambele, iar asta conteaza extrem de mult pentru calitatea pozelor. Este cat se poate de clar faptul ca iPhone 7 Plus inregistreaza poze mai bune decat iPhone 6S Plus, insa oare diferenta dintre ele este chiar atat de mare precum o prezinta cei de la Apple ?

iPhone 7 Plus vs iPhone 6S Plus – comparatia camerelor

In mainile unui fotograf profesionist, iPhone 7 Plus poate inregistra poze excelente, insa in mainile unui jurnalist, terminalul nu reuseste sa “dezvolte” aceeasi “putere”. Veti vedea in pozele de mai jos ca exista diferente intre camerele iPhone 7 Plus si iPhone 6S PLus, insa ele nu sunt la fel de mari precum ne-am imagina si pozele nu sunt la fel de bune precum cele facute de catre fotografi.

Chiar si asa, calitatea pozelor facute de catre iPhone 7 Plus se apropie destuld e mult de cea a unor aparate DSLR, folosite deasemenea pentru comparatie. iPhone 6S Plus este cel mai departe de a reda cat mai clar obiectele care trebuie surprinse in poze, insa e greu de spus daca pentru utilizatorii obisnuiti diferenta va conta atat de mult incat sa cumpere iPhone 7 Plus.

Voi ce parere aveti ?

iphone 7 plus comparatie iphone 6s

iphone 7 plus comparatie iphone 6s 1

iphone 7 plus comparatie iphone 6s 2

iphone 7 plus comparatie iphone 6s 5

iphone 7 plus comparatie iphone 6s 7

iphone 7 plus comparatie iphone 6s 6