Apple creste productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost crescuta de catre compaina Apple in urma inregistrarii unei cereri foarte mari pentru terminale.

Apple a crescut productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus in urma cererii foarte mari inregistrate in SUA, cei din Cupertino fiind increzatori infaptul ca terminalele se vor vinde foarte bine. Desi initial Apple comandase 80 – 85 de milioane de unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, productia a fost crescuta acum la 100 de milioane de unitati.

Analistii asiatici au estimat initial ca productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus va fi cu 15 – 25% mai mica decat cea pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa se pare ca in realitate ea va fi mai mare. Cei de la Apple profita de problemele Galaxy Note 7 si cererea surprinzator de mare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, productia urmand a creste in consecinta.

Cu 100 de milioane de unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus fabricate pana la sfarsitul anului, compania Apple ar putea vinde in aceste trei luni aproape jumatate din cat a vandut in intregul an 2015. Primele semne privind vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus indica faptul ca acest lucru ar fi perfect posibil, consumatorii fiind foarte interesati de dispozitive.

Apple creste productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Doi operatori de telefonie mobila din SUA au afirmat ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inregistrat precomenzi de 4 ori mai mari decat cele pentru iPhone 6 sau iPhone 6S. In aceste conditii, cei de la Apple pot spune ca noile produse sunt un real succes, asta desi vorbim despre doar cateva zile de precomenzi deschise pentru cele doua dispozitive.

“Comenzile pentru chip-uri dedicate iPhone 7, facute pana acum pentru anul 2016, sunt mai mari decat cele estimate initial. Chiar si asa, comenzile initiale de terminale iPhone 7 au fost cu 15 – 25% mai mici decat cele pentru iPhone 6S. Apple le cere partenerilor sa produca 100 de milioane de terminale iPhone 7 pana la sfarsitul anului 2016, cifra fiind mai mare decat cea de 80 – 85 de milioane de unitati estimata initial.”

Apple s-a pregatit pentru un esecl al iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dupa cum am vazut inca de saptamana trecuta, insa realitatea i-a surprins chiar si pe cei din Cupertino. Fara un competitor puternic pe piata, din moment ce Galaxy Note 7 a fost compromis de problemele bateriilor, iPhone 7 si iPhone 7 PLus au “calea deschisa” spre succes.

iphone 7 productie iphone 7 plus