Merita instalat iOS 10 pe iPhone sau iPad ?

iOS 10 merita instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch in baza multitudinii de noutati pe care le aduce pentru utilizatorii din lumea intreaga.

33

A trecut deja o zi de cand s-a lansat iOS 10 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar pentru cei indecisi, acest articol ar trebui sa ofere un raspuns la o intrebare importanta. Merita instalat iOS 10 pe iPhone, iPad sau iPod Touch, avand in vedere ca in fiecare an Apple ofera actualizari majore, dar care au foarte multe probleme de functionare ?

Desi iOS 10 a avut parte de o lansare cu probleme, asa cum ii sta in caracter companiei Apple, multi dintre cei care au instalat actualizarea au fost multumiti de ceea ce au gasit. V-am prezentat dimineata performantele iOS 10 in comparatie cu iOS 9.3.5 si surpriza a fost una placuta, deoarece chiar si in cazul iPhone 5 vorbim despre performante bune.

In cazul celorlalte terminale mai noi, lucrurile stau si mai bine, iar diferentele in performante fata de iOS 9 sunt aproape insesizabile, ceva ce Apple nu face prea des. In ceea ce priveste autonomia bateriei nu exista diferente in rau, iar asta pentru ca nu vorbim despre functii noi care ca consume energie in mod inutil si sa nu poata fi dezactivate.

Merita instalat iOS 10 pe iPhone sau iPad ?

Folosesc iOS 10 de peste 3 luni si nu pot spune ca regret iOS 9 in vreun fel, sau ca as dori sa ma mai intorc la el, iar multi dintre cei care au testat versiunile beta sunt de aceeasi parere. Daca aveti un iPhone 5, performantele sunt singurul lucru care v-ar putea tine le iOS 9, dar asta depinde de cat de mult resimtiti schimbarea in folosirea zilnica.

Pe restul terminalelor iPhone, sau a tabletelor iPad, performantele sunt decente spre foarte bune, asa ca avand in vedere functiile noi oferite, nu prea exista motive sa nu instalati iOS 10. Desigur ca totul depinde doar de voi si in baza analizarii functiilor oferite si a eventualelor probleme de performanta, va puteti decide daca update-ul merita.

Totusi, daca faceti update si nu sunteti multumiti, puteti oricand sa faceti downgrade iOS 10 la iOS 9.3.5 pana cand Apple va inchide semnarea SHSH-urilor si puteti folosi vechea versiune a iOS.

merita instalat ios 10