Au inceput livrarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus!

Livrarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inceput sa fie anuntate de catre compania Apple, iar clientii care au precomandat terminalele au fost notificati ca produsele sunt in drum spre ei. Noua Zeelanda si Australia sunt primele tari in care vor fi puse in vanzare iPhone 7 si iPhone 7 Plus, acolo urmand a fi facute si primele livrari pentru noile terminale Apple.

Mesaje precum cele de mai jos au inceput sa le apara clientilor care au comandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus, semn ca pachetele se afla in posesia firmelor de curierat si vor fi livrate. In functie de tara in care se face livrarea, partenerii Apple vor aduce coletele cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus la casele utilizatorilor pana la sfarsitul zilei de maine.

In fiecare an compania Apple trimite notificari de acest gen cu o zi inainte ca livrarile terminalelor sa fie initiate, iar avand in vedere ca se apropie ora 0:00 in Noua Zeelanda, unii vor putea cumpara deja terminalele. In Noua Zeelanda si Australia vor fi deschise magazine la miezul noptii care vor vinde iPhone 7 si iPhone 7 Plus, sau ceea ce au prin stoc.

Aceasta traditie este veche de ani de zile, iar dupa ce primele unitati ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi vandute, vom vedea si primele dezasamblari profesionale facute pentru ele. Separat vom vedea si tot felul de drop tests, teste de performanta si tot felul de alte teste facute pe noile produse Apple in diverse zone de pe planeta.

livrare iphone 7