AirPods – reclama adevarata (VIDEO COMIC)

Fara a se dezice de trecut, Conan O’Brien a facut o reclama speciala pentru noile casti AirPods pe care compania Apple urmeaza sa le vanda incepand cu luna octombrie. Binecunoscutul comediant a ironizat faptul ca noile casti nu cad din ureche in timpul folosirii, el demonstrand ca totusi acest lucru este perfect posibil.

Tim Cook, desigur, nu este de acord cu acest lucru si s-a plimbat pe la televiziunile americane pentru a-l dezminti, insa oare poti convinge lumea de ceva diferit ? Voi ce parere aveti, cad castile AirPods din urechi in timpul folosirii ?

Articolul precedentSamsung Galaxy S7 a explodat intr-un restaurant
Articolul următoriPhone 7 – vanzari peste asteptari la AT&T
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.