Prima Pagina aplicatii Adobe Lightroom inregistreaza poze in format RAW

Adobe Lightroom inregistreaza poze in format RAW

Adobe Lightroom este o aplicatie disponibila de peste 1 an de zile in App Store, ea fiind lansata de catre compania Adobe si vorbim despre o versiune pentru iPhone, si cu mai putine functii, a Lightroom.

Aplicatia Adobe Lightroom a fost actualizata in cursul zilelor trecute de catre cei de la Adobe, iar principala noutate implementata pentru ea este suportul RAW. Cei de la Adobe au un format specila numit DNG care permite inregistrarea de poze in format RAW, el fiind open-source si dezvoltat special de catre companie pentru inregistrarea de poze.

Conform celor de la Adobe, acest nou format permite inregistrarea de poze la cea mai buna calitate posibila folosind camera de 12 megapixeli a temrinalelor noastre iPhone. Adobe afiseaza in aplicatia Lightroom optiunea de a alege in ce format dorim sa inregistram pozele, iar cel DNG trebuie ales pentru a beneficia de suportul RAW din iOS 10.

“The in-app camera now supports the DNG format! DNG is Adobe’s open-source raw format that gives you maximum image quality and the greatest amount of editing flexibility. To use the DNG format you need to have iOS 10 and a device that has a 12MP camera.”

Aplicatia Adobe Lightroom poate fi descarcata gratuit din AppStore urmand acest link, insa functia de inregistrare a pozelor in format RAW este disponibila doar pentru iOS 10.

Adobe Lightroom RAW iOS 10

eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.