Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus este mai popular decat iPhone 7

iPhone 7 Plus este mai popular decat iPhone 7

iPhone 7 Plus este mai popular decat iPhone 7 si a inregistrat vanzari mai mari in perioada de precomenzi la Apple.

Pentru prima oara in istoria companiei Apple, un smartphone cu ecran mai mare este popular decat unul cu ecran mai mic, astfel ca iPhone 7 Plus este mai popular decat iPhone 7. Informatiile vin de la o companie americana care a analizat datele privind comenzile a 35.000 de cumparatori ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus, cel din urma iesind invingator.

Mai exact, conform analizarii acestor date, 55% dintre cei care au cumparat astazi noile produse au optat pentru iPhone 7 Plus, in timp ce doar 45% au optat pentru iPhone 7. Situatia este complet diferita fata de anii trecuti, in 2014 35% optand pentru iPhone 6 Plus, in timp ce in 2015 acest procent a crescut la 41%, dar totusi sub cel de acum.

Interesul oamenilor pentru iPhone 7 Plus in detrimentul iPhone 7 are cel mai probabil la baza faptul ca modelul mai mare are si o camera duala, desi este mai scump decat cel mic. Totusi, camera aceasta duala pare sa fi fost catalizatorul, separat de faptul ca in el se regasesc inclusiv 3 GB RAM, deci vorbim despre putere de procesare mare si poze mult mai bune.

iPhone 7 Plus este mai popular decat iPhone 7

Trecand acum de la molele in sine la culorile alese impreuna cu acestea, se pare ca majoritatea celor care au cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus au ales culoarea neagra. In urma sa avem culoarea jet black, cea care a si fost cel mai greu de gasit, iar dupa ele avem restul culorilor standard oferite de catre compania Apple impreuna cu terminalele.

iphone 7 culori

Partea interesanta este ca in alti ani culoarea space grey a dominat fara drept de apel vanzarile de terminale iPhone, iar acum cea neagra si cea jet black au aceeasi pozitie. Culoarea rose gold a fost aleasa de catre foarte multi posesori de iPhone 7 si iPhone 7 Plus, asta in timp ce culoarea aurie si cea argintie au avut mai putini oameni interesati fata de anii anteriori.

Acestea fiind spuse, iata ca fanii Apple incep sa prefere ecranele mari pentru iPhone, impreuna cu beneficiile adiacente.

 • adi.vas

  Era de asteptat ca cele doua culori noi , black si jet-black , sa fie si cele mai vandute. Teoretic, asa se vede ca ai un model nou de iphone.

 • ali

  Care ma poate ajuta legat de notificări , înainte sa trec la iOS 10 cand primeam o notificate gen “PayPal” sau “joc” aveam tot acel ton care este si acum pe iOS 10, acum pe whatzup nu mai pot pune alt sunet sa fac diferența chiar daca il schimb din aplicatie, ma poate ajuta cineva ?

 • Srb Srb

  pai se pregatesc moral pt iphone de la anu de 5.8″

 • ionel butuc

  cine poate sa mi spuna de ce imi cere sa accept unele conditii la updatarea aplicatiilor?

 • Pentru ca a simplificat Apple termenii si conditiile. Scrie acolo cand apesi butonul sa continui. Le-am acceptat si eu azi.

 • ionel butuc

  da dar mai spune ca trebuiem sa si platim pentru ele la “”taxe””

 • Fosocle

  Încă o dovada ca Darwin a avut dreptate. Degetele noastre s-au adaptat si au evoluat astfel încât sa putem folosi telefoane de 5.5″. Daca in 2010 acest lucru era imposibil, astazi putem juca cu toți ping-pong fara probleme

 • Vlad

  Mai are cineva cumva probleme in a conecta moto 360 v2 la iphone 7?

 • bastanov

  Black e mai popular ca si jet black?
  Astept sable vad si eu live …