Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – lansare cu rezervari anulate si livrari intarziate

iPhone 7 – lansare cu rezervari anulate si livrari intarziate

iPhone 7 a avut parte de o lansare cu probleme, unele comenzi fiind amanate si unele livrari intarziate de catre cei de la Apple.

Desi interesul vis-a-vis de iPhone 7 si iPhone 7 Plus a fost enorm, nu toata lumea a avut parte de o experienta chiar atat de buna odata cu aparitia acestui produs. Mai exact, se pare ca Apple a “dat cu o mana si a luat cu doua”, astfel ca unii utilizatori au vazut ca precomenzile lor sunt livrate mai repede, in timp ce altele au fost amanate fara motiv.

Ieri v-am spus ca multi dintre cei care au precomandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu livrate dupa 16 septembrie au realizat cu bucurie ca Apple le-a avansat termenele de livrare. Era vorba despre cateva zile sau cateva saptamani, insa terminalele urmau sa ajunga mai repede la cei care le-au comandat, vestile bucurand foarte multe persoane.

Astazi, unii dintre cei care aveau rezervari in magazine pentru terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus au realizat ca nu au cu ce sa plece din locatie, deoarece dispozitivele nu fusesera livrate. Desigur ca Apple nu ii notificase in prealabil in legatura cu faptul ca terminalele lor iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu fusesera livrate, iar de aici au aparut nervii.

iPhone 7 a fost lansat cu comenzi amanate si livrari intarziate

In aceeasi masura, unii dintre cei care aveau date de livrare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus care erau stabilite pentru saptamana viitoare, au observat ca ele au fost intarziate. Desigur ca nu au fost oferite explicatii pentru aceste intarzieri ale livrarilor, ier ei nu pot face altceva decat sa critice compania Apple si sa astepte aparitia terminalelor la usa.

Probleme au fost in intreaga lume pentru lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar multi au asteptat in zadar la cozi lungi pentru terminale care nu existau in magazine. Situatia este una problematica si afecteaza serios imaginea companiei Apple, mai ales ca americanii se asteptau ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa fie un esec, dar ele au generat foarte mare interes.

 • Adi

  Daca am facut precomanda de dimineata pe la 00:00 la Orange cam cand sunt sanse sa-l livreze. Ai idee?

 • Depinde de model.

 • Adi

  Iphone 7 Plus Jet Black 256 GB.

 • john86

  Scuze de off-topic , cum recomandați trecerea la iOS 10 , prin descărcare OTA sau ITunes ?

 • OTA e cel mai simplu, dar fa un backup intai.

 • Alex

  Adi, cand ai primit email de confirmare a comenzii, sau de confirmare de prelungire a abonamentului, iti scrie acolo cand il livreaza.

 • Adi

  Alex: In mail spune ca: “Produsele vor fi livrate prin curier incepand cu sambata 17 septembrie 2016.” Ceea ce mi se pare imposibil.:)

 • KTA

  Incepand cu 17 septembrie 2016 pana la data de….., SUCCES.

 • Adi

  Exact.:) Sper sa ajunga pana se lanseaza 8.

 • Paul

  Eu l-am comandat ieri si dureazã pânã la patru sãptãmâni pânã îl primesc iphone7Plus 256Gb Jet Black,comandat la magazin Apple din Frankfurt.

 • DB

  Comandat 10.09… termen 5-11 oct… comanda inca in processing… apple store uk… deci va mai dura

 • Adi

  Am intrebat la Orange si mi-au spus ca pe data de 23 septembrie. Sper sa fie asa.