Prima Pagina iPhone 7 Lansarea iPhone 7 in imagini si video

Lansarea iPhone 7 in imagini si video

Astazi iPhone 7 a fost lansat in 29 de tari de pe glob si este disponibil pentru precomanda in alte cateva zeci, interesul vis-a-vis de acest nou smartphone Apple fiind enorm. Desi putina lume se astepta la asta, magazinele Apple importante au avut sute de oameni prezenti la cozi lungi pentru a cumpara iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in ciuda stocurilor mici.

iPhone 7 Plus nu a fost vandut in vreun magazin Apple astazi daca nu fusese rezervat in ziua initierii precomenzilor, iar iPhone 7 a fost disponibil in cantitati limitate, exceptand modelul jet black. Apple a oferit carduri valorice de 100 de dolari, sau echivalentul in moneda locala, celor care au fost dezamagiti de stocurile redusa, insa in final lumea a fost fericita.

In imaginile si clipurile video de mai jos veti vedea care a fost atmosfera in cele mai importante magazine Apple din SUA, Australia, Japonia, Hong Kong si alte zone de pe planeta. Apple nu va spune cate iPhone 7 si iPhone 7 Plus va vinde in acest weekend al lansarii, insa daca ar fi avut stocuri suficiente, ar fi depasit recordul anterior de 13 milioane de unitati.

Lansarea iPhone 7 in imagini

 • Srb Srb

  Sincer,oare cand o sa vedem atata fericire si in magazinele Samsung ?!

 • marfi

  Pai cum sa vezi fericire la Samsung, cand la ei in magazine se canta hitul:”Toata lumea, toata lumea sare-acum cu mine, e petrecere si peretii cad pe tine!”;)

 • Srb Srb

  ahhahahaahhaahhahhahhhahhahah

 • Mauritz

  πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ dur

 • lucian .130

  Reporterul ala a cam facut miΘ™to de ei :)))

 • rundown

  Doamne cata lume nebuna. Oare cati chinezi saraci in slapi de cauciuc isi vor vinde un rinichi pentru un iphone 7 plus?
  Apropo are cineva nevoie de un rinichi grupa A2, teoretic sanatos, cu toate vaccinele la zi, deparazitat, bine dren(s)at.

 • terrymada

  Esti chinez sarac si ai slapi de cauciuc? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ just a joke:) nu m-am putut abtine…