iPhone 7 drop test demonstreaza rezistenta crescuta

iPhone 7 si iPhone 7 Plus trec astazi printr-un prim drop test si ne arata ca sunt remarcabil de rezistente, mai putin geamul pentru protejarea camerei.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au trecut prin primul drop test facut pentru cele doua noi produse ale companiei Apple, iar rezultatele sunt remarcabile, indiferent cum privim problema. Aruncate in fel si chip, din mai multe unghiuri, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au rezistat fara prea multe probleme tuturor loviturilor, ecranele lor ramanand intacte.

Carcasele s-au zgariat din cauza impactului, insa nu vorbim despre ceva cu adevarat problematic, aceste zgarieturi fiind perfect normale in conditii de acest gen. Practic, panoul frontal al iPhone 7 si iPhone 7 Plus rezista foarte bine daca este scapat de la inaltime pe o suprafata plata, insa daca il scapati pe o suprafata cu pietre, lucrurile vor sta diferit.

O problema merita totusi mentionata in acest test, mai exact faptul ca sticla de protectie a camerei duale a iPhone 7 Plus s-a crapat in timpul uneia dintre scapari. Am patit ceva similar cu iPhone 6 Plus in 2014, cand am reusit sa-i crap sticla de protectie a camerei, iar acum iPhone 7 Plus pare sa aiba o problema similara, restul fiind cat se oate de laudabil.

3 COMENTARII