iPhone 7 Plus – baterie de 2900 mAh, iata restul secretelor

iPhone 7 Plus a fost dezasamblat de catre iFixiIt pentru a ni se oferi detalii despre camera, ecran, baterie si restul componentelor interne.

iPhone 7 Plus a fost dezasamblat de catre cei de la iFixIT in cursul noptii trecute pentru a ne arata ce secrete a ascuns compania Apple in interiorul carcasei dispozitivului. Pana atunci, nu uitati ca puteti precomanda iPhone 7 la eMAG, Orange si Vodafone in Romania, in functie de ceea ce mai gasiti in momentul de fata in stocurile lor.

Vorbim despre tot ceea ce am vazut deja intr-o dezasamblare anterioara facuta in Vietnam, adica foarte multe componente inghesuite intr-o carcasa in care Apple a facut miracole pentru a gasi spatiu. Prima schimbare interesanta vizibila are legatura cu modul de deschidere al carcasei iPhone 7 Plus, aceasta deschizandu-se in lateral si nu in sus, asa cum se intampla la modelele anterioare.

Deschizand iPhone 7 Plus, cei de la iFixit au notat adezivul aplicat in cantitati foarte generoase de catre compania Apple pentru a asigura rezistenta la apa. In ceea ce priveste portul audio, el a fost inlocuit de modulul Taptic Engine care sustine functionalitatea 3D Touch si a noului buton Home tactil, ce inlocuieste vechiul buton clasic.

iPhone 7 a fost dezasamblat, iata ce componente are

Iata care sunt cele mai importante componente ascunse in iPhone 7 Plus :

  • bateria de 2900 mAh cu 3.82 V si 11.1 Wh despre care am auzit atatea luni;
  • un nou chip A10 Fusion cu 3 GB RAM;
  • foarte mult adeziv aplicat pentru a asigura rezistenta la apa;
  • aceleasi dimensiuni precum iPhone 6S;
  • aceleasi suruburi proprietare Apple;
  • o camera integrata in carcasa si protejata mai bine impotriva contactului cu apa.

Deocamdata atat au reusit sa faca cei de la iFixIt in ceea ce priveste dezasamblarea iPhone 7 Plus, ea fiind inca in curs de realizare, asa ca voi actualiza articolul pe masura ce noi informatii apar. De acum iFixIt va ajunge la noul chip A10 Fusion si componentele care sunt montate de catre compania Apple in preajma sa, asa ca vom afla cateva detalii suplimentare despre ele.

iphone 7 dezasamblat

camera iphone 7 plus dezasamblat

iphone 7 plus dezasamblat ifixit

placa logica iphone 7 plus