iPhone 7 – aplicatiile se inchid subit la pornire

Unii posesori ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus ai sesizat cu foarte multa uimire ca noile terminale livrate de catre compania Apple refuza sa functioneze corect. Mai exact, aproape indiferent ce aplicatie nativa ar fi incercat sa deschida, dispozitivele refuzau efectiv sa le ruleze, inchizandu-le imediat dupa ce acestea erau deschis pe intregul ecran.

Problema nu pare sa fie foarte des intalnita in randul utilizatorilor de noi terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa ea exista si are la baza probleme sistemului de operare iOS 10. Din pacate, se pare ca Apple a instalat pe iPhone 7 si iPhone 7 Plus o versiune a iOS 10 care genereaza unele probleme de functionare, insa exista si o rezolvare simpla pentru ea.

Pentru a rezolva problema iPhone 7 care nu deschide aplicatii va trebui sa:

  • Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
  • Mergeti in meniul General.
  • Acum accesati meniul Software Update, Actualizare Software.
  • Instalati orice fel de update exista acolo.

Daca aceasta metoda nu functioneaza, atunci va trebui sa faceti un restore folosind iTunes.

Articolul precedentiPhone 7 este mai rezistent decat iPhone 6S
Articolul următoriPhone 7 vs Galaxy S7 – testul rezistentei la apa
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.