iPhone 7 este mai rezistent decat iPhone 6S

iPhone 7 este cu mult mai rezistent decat iPhone 6S la impactul de la inaltime, dar se si indoaie mai putin decat predecesorul sau.

iPhone 7 este mai rezistent decat iPhone 6S intr-o serie noua de teste de rezistenta pentru impact, insa in cazul indoirii, diferentele sunt usor in favoarea noului smartphone Apple. Incepem cu drop tests, sau testele de rezistenta la impact de la inaltime, aici iPhone 7 umilind practic iPhone 6S cu rezistenta crescuta pe care o are noul sau panou frontal.

Practic, indiferent de la ce inaltime este scapat iPhone 7, inclusiv de la peste 2 metri, panoul sau frontal, ecranul, refuza sa se crape, iPhone 6S cedand foarte repede. Puteti vedea ca Apple foloseste un nou tip de panou de protectie pentru iPhone 7, poate chiar Gorilla Glass 5, iar el ofera o rezistenta remarcabila la scaparile accidentale de la inaltime.

Ecranul iPhone 6S se crapa mult mai repede, iar acest lucru era de asteptat, singurul lucru stricat la iPhone 7 fiind geamul de protectie al camerei principale. Scapand terminalul de la o distanta mare pe carcasa, exista sanse foarte mari sa crapati macar acel geam de protectie al camerei, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija cum il folositi zilnic.

iPhone 7 este mai rezistent decat iPhone 6S

Bun, trecand acum la un test de indoire, a fost descoperit punctul sensibil al iPhone 7, mai exact locatia unde carcasa se imbina cu antenele care ne ofera conectivitate. Apple nu mai separa carcasa cu antene, insa imbinarea dintre ea si acestea este un punct sensibil in care iPhone 7 se indoaie, insa nu la fel de mult precum iPhone 6S, dupa cum puteti vedea mai jos.

In ciuda faptului ca iPhone 7 se indoaie usor si acest lucru este vizibil, iPhone 6S este mult mai fragil din acest punct de vedere, semn ca Apple a invatat ceva din scandalurile trecute. Ecranul se va separa de carcasa la ambele terminale si de aici puteti spune adio rezistentei la apa, dar va veti putea folosi de dispozitiv fara probleme, chiar si in aceste conditii.

Ca sa fiu complet sincer cu voi, sunt uimit de rezistenta foarte mare pe care iPhone 7 o are in ceea ce priveste impactul frontal cu ecranul, aici Apple facand minuni. In ceea ce priveste indoirea, orice se indoaie daca aplici suficient de multa forta intr-un punct sensibil.