Prima Pagina iPhone 7 Noul buton Home al iPhone 7 are o mare problema

Noul buton Home al iPhone 7 are o mare problema

Noul buton Home al iPhone 7 are o mare problema, doarece este controlat de Touch ID si are nevoie de contact cu pielea pentru a functiona corect.

De indata ce iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inceput sa ajunga in mainile utilizatorilor, au inceput sa apara si primele informatii privind ceea ce inseamna sa folosesti noul buton Home. Din pacate, se pare ca noul buton Home al iPhone 7 si iPhone 7 Plus functioneaza doar daca exista contact intre piele si inelul Touch ID care inconjoara butonul.

Cei de la Apple au gandit acest buton Home tactil intr-un asa mod incat el este activat doar atunci cand inelul Touch ID detecteaza un contact cu pielea unui deget. In aceasta idee, daca folositi o pereche de manusi, probaibl chiar si tactile, nu veti putea debloca iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ci va trebui sa atingeti butonul Home tactil cu degetul.

Stiam de ani de zile ca Touch ID nu functioneaza cand avem manusi pe maini, iar acest lucru este perfect normal deoarece el trebuie sa scaneze amprente, insa acum vorbim de altceva. Acum, acest Touch ID trebuie sa “simta” contactul cu pielea pentru a activa butonul Home tactil, deci vorbim despre o problema mult mai mare decat in trecut.

Butonul Home al iPhone 7 functioneaza doar la contact cu pielea

Desi in cazul iPhone 6S se pot folosi manusile pentru a introduce un cod de siguranta pentru terminal prin ecran si a face deblocarea, iOS 10 nu permite acest lucru. Noua versiune a sistemului de operare impune apasarea butonului Home inainte de a afisa interfata de introducerea a unui cod de deblocare, astfel ca fara contact cu pielea nu vom putea debloca terminalele absolut deloc.

“Deci, asa stau lucrurile. Acoperiti butonul Home al iPhone 7 cu material, de orice fel, si incercati sa-l apasati. Cred ca am descoperit problema, iar senzorul Touch ID este cel care face conexiunea. Nu se activeaza senzorul, nu functioneaza butonul Home.”

#buttongate, #clickgate ? Oare ce denumire va avea acest nou scandal in care foarte multi utilizatori ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor acuza Apple ca nu le merg butoanele Home ? Problema pare una minora la o prima vedere, insa din pacate iarna foarte multi vor resimti faptul ca butonul Home functioneaza diferit.

Cei de la Apple incearca sa implementeze tehnologii noi in iPhone, insa nu toate sunt chiar atat de utile.

iphone 7 problema buton home

 • Mr. Tambourine Man

  E o problema foarte mare. Gata, îmi iau Note 7 EE

 • suspe3kt

  Eu am probleme cu touch când vreau sa descarc ceva din appstore!! Pe deblocare merge! Dar pe appstore nu!! iOS 10! iPhone 6

 • RaduD

  Nu uita extictorul…!😀

 • nelu

  Lumea găsește problemă la orice. Să folosească butonul Power ca să activeze telefonul. Sau cu iOS 10 se poate debloca doar activând butonul Home ?

 • rbt

  Utilizator de iPhone 7 și cu mănuși in mâna chirurgicale pot sa spun ca merge apăsat butonul pt a debloca sa bagi parola de multe ori chiar îmi citește amprenta am încercat sa pun chirn3 perechi sa văd dacă merge și citește apăsarea dar nu amprenta unii vor prea mult de la telefoane :))

 • bogdan

  Asta nu este o problemă, foarte bine, Va fi mai greu poate deblocarea cu amprenta printata sau alte smecheri

 • bogdan

  Bravo lor

 • tom’s iphone

  Corect, Bogdan. Când au gândit acest mod de deblocare, cu siguranța, au reținut toate încercările, unora, de a debloca telefonul prin tot felul de improvizații. De altfel, este plin pe internet cu astfel de faze. Spun si eu bravo pt modificările aduse.

 • ciungaeasy

  @suspect3 – seteaza-l din itunes store!

 • MIHAIDAMAS

  Eu am o problema cu butonul Home la iPhone 6 plus. Cand apas succesiv de 2 ori ca sa pot inchide aplicatiile nefolosite nu -mi deschide ecranul din care sa inchid prin glisar aplicatiile pe care nu le folosesc. Este inca in garantie.

 • Emil

  Si eu am iphone 7, merge apasat butonul cu orice. Nu este mecesar degetul.

 • Narcis

  Si oricum poti dezactiva noul mod de blocare din ios 10, prin accesibilitate la home button ultima optiune

 • amfetamin

  Ai bifat la settings-touch ID & passcode- iTunes & App Store?