iPhone 7 si Apple Watch 2 sunt promovate prin noi reclame

Astazi compania Apple a lansat trei noi reclame pentru iPhone 7 si Apple Watch 2, promovand cateva dintre cele mai importante functii ale noilor sale produse. Mai exact, in cazul Apple Watch 2 vorbim despre rezistenta crescuta la apa, dar si despre GPS, plus noile functii care permit o mult mai exacta monitorizare a exercitiilor de fitness.

In cazul iPhone 7, compania Apple promoveaza rezistenta la apa si noua camera duala, capabila sa faca poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta. In primul clip de mai jos puteti vedea capacitatii de a face poze noaptea, inclusiv pentru caprioare, cei de la Apple spunand ca totul este practic magic.

In cazul rezistentei la apa tonul promovarii este exact acelasi, Apple spunand ca iPhone 7 este practic magic si ca poate fi folosit in anumite conditii in contact cu apa. In mod ironic, reclama are la final un mesaj care spune ca daca terminalul iPhone 7 se strica in cazul contactului cu apa, garantia este anulata de catre americani.

https://www.youtube.com/watch?v=R27KHLQ0cIU

https://www.youtube.com/watch?v=rTFPB4OUqrM

https://www.youtube.com/watch?v=5t21_e7_-cQ

Articolul precedentCum transformi un iPhone 7 negru intr-unul jet black
Articolul următorSteve Jobs a fost prezent pentru lansarea iPhone 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.