Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 – comparatia performantelor

iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 – comparatia performantelor

iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7 sunt comparate intr-un prim test de performante pentru a ne arata care dintre el este mai rapid.

iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7 apar astazi intr-un test al performantelor, nu unul foarte stiintific, dar suficient ca sa ne dea o prima idee cu privire la ceea ce ofera ele. iPhone 7 Plus are, teoretic, specificatii mai slabe decat Galaxy Note 7 cu al sau banal procesor quad-core si doar 3 GB RAM, insa chiar si asa, reuseste sa se descurce destul de bine.

Incepem cu mentionarea faptului ca reviewerul nu prea stie cu ce se mananca iOS 10 si ca poate deschide camera din LockScreen, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca el este mai concentrat pe Android. Trecand peste asta, Galaxy Note 7 deschide usor mai rapid aplicatiile folosite pentru test, Twitter si YouTube deschizandu-se greu in iOS pentru ca asa au fost gandite de Google si Twitter.

Cand vine vorba despre navigarea prin meniuri, iPhone 7 Plus este mai rapid, chiar si atunci cand se deschide un clip video, exceptie facand aplicatia Instagram. Trecand la jocuri, Galaxy Note 7 este lasat cu mult in urma, asa cum era de asteptat, aceasta fiind o problema cu mai toate terminalele Android lansate in ultimii ani pe piata.

Avand in vedere ca putine aplicatii au fost deschise si lasate in background, Galaxy Note 7 a reusit sa le mentina deschise in memoria RAM pentru a le incarca rapid la redeschidere. Testul ne arata ca iPhone 7 este cu mult, mult mai rapid in jocuri decat Galaxy Note 7 si ca unele aplicatii pentru iOS mai au nevoie de putina optimizare pentru a rula rapid.

 • Mr. Tambourine Man

  Desigur vorbim de Note 7 care nu au explodat încă.

 • terrymada

  Sunteti rai…e doar “limitat electronic” samsungul pentru a proteja utilizatorii:))) ar fugi din mana lor altfel din cauza vitezei mari

 • ediii

  Logica fanilor Apple : quad core = 1×4 , iPhone a scos vreo 3000 la single core, multicore x4 = 12xxx Asai ? Lol unde e diferența aia de un minut fata de note cum se zicea ? Ca nu se vede

 • Lol, ce calcule faci tu acolo ? Inseamna ca Note 7 cu octa-core are 14k ?

 • George 89

  Nu înțeleg de ce aduci în discuție problema bateriilor lui NOTE 7 ? Asa pot să aduc si eu in discuție problema sisaitului lui i7
  Te ai gândit că poate cri ce fac astfel de review ri au NOTE 7 cu baterie non-Samsung

 • sync

  Macar Note 7 nu e enervant! E doar “criminal”. 😅
  PS: nimeni nu e perfect.. tocmai iPhone 7 a demostrat-o!

 • Deiu

  Diferența între iPhone si Samsung este că Samsung nu are nicio animație la deschidere aplicațiilor, de aceea este așa de rapid fata de iPhone.

 • ediii

  @zaone lol nu , ma refer cand samsung avea guadcore fanii Apple ziceau ca trebuie sa fie de 2ori mai rapid ca iPhone cu dual-core

 • Orion4tech

  Nici in jocuri nu este diferenta mare pe cand in aplicatii este imperceptibila.

  Am folosit destul de mult un S7 si sincer nu am simtit ca ar fi lent sau ca are probleme cu performanta. Daca deschizi de 2-3 ori pe zi niste jocuri oricum nu observi o diferenta de cateva sec. iar eu care ma joc foarte putin pe telefon nu prea sunt interesat de viteza cu care deschide jocuri.
  Cand vine vorba de aplicatii native si esentiale pentru sistemul de operare S7 este foarte competitiv degeaba incearca fanii apple sa induca ideea ca nu ar fi asa.

  Pentru mine ar fi greu sa renunt la ecranul si functiile pe care le are un S7 pentru un iphone care deschide jocurile cu cateva secunde mai repede. Adica nu merita.
  Touchwiz cu o tema Black arata bestial si tine si mai mult bateria asa.

 • Orion4tech

  Cum nu intelegi? Pentru ca este un troll.