iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 – comparatia performantelor

iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7 sunt comparate intr-un prim test de performante pentru a ne arata care dintre el este mai rapid.

iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7 apar astazi intr-un test al performantelor, nu unul foarte stiintific, dar suficient ca sa ne dea o prima idee cu privire la ceea ce ofera ele. iPhone 7 Plus are, teoretic, specificatii mai slabe decat Galaxy Note 7 cu al sau banal procesor quad-core si doar 3 GB RAM, insa chiar si asa, reuseste sa se descurce destul de bine.

Incepem cu mentionarea faptului ca reviewerul nu prea stie cu ce se mananca iOS 10 si ca poate deschide camera din LockScreen, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca el este mai concentrat pe Android. Trecand peste asta, Galaxy Note 7 deschide usor mai rapid aplicatiile folosite pentru test, Twitter si YouTube deschizandu-se greu in iOS pentru ca asa au fost gandite de Google si Twitter.

Cand vine vorba despre navigarea prin meniuri, iPhone 7 Plus este mai rapid, chiar si atunci cand se deschide un clip video, exceptie facand aplicatia Instagram. Trecand la jocuri, Galaxy Note 7 este lasat cu mult in urma, asa cum era de asteptat, aceasta fiind o problema cu mai toate terminalele Android lansate in ultimii ani pe piata.

Avand in vedere ca putine aplicatii au fost deschise si lasate in background, Galaxy Note 7 a reusit sa le mentina deschise in memoria RAM pentru a le incarca rapid la redeschidere. Testul ne arata ca iPhone 7 este cu mult, mult mai rapid in jocuri decat Galaxy Note 7 si ca unele aplicatii pentru iOS mai au nevoie de putina optimizare pentru a rula rapid.