Huse pentru iPhone 7 disponibile la eMAG acum

Daca ti-ai comandat un iPhone 7 si vrei un accesoriu care sa-l protejeze, ei bine cei de la eMAG au deja in propria oferta o selectie destul de variata de huse in aceasta pagina. Vorbim despre huse pentru iPhone 7 de la o varietate de producatori, imaginile care le acompaniaza aratand faptul ca ele ar fi fost facute special pentru noua camera mai mare.

Dupa cum prea bine stiti deja, noul smartphone Apple are o camera mai mare, deci cand veti cauta huse pentru iPhone 7 la eMAG, sau oriunde altundeva, trebuie sa fiti atenti. In imaginile pe care cei de la eMAG le au publicate se vede clar care huse pentru iPhone 7 sunt compatibile, sau nu, cu noua camera mai mare, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti.

Daca veti cumpara o husa pentru iPhone 7 care nu se potriveste cu terminalul si forteaza camera, atunci va trebui sa o returnati la eMAG, sau magazinul de la care ati cumparat-o. Aceste huse pentru iPhone 7 fac parte din loturile fabricate in China inaintea lansarii terminalului, deci teoretic ar trebui sa se potriveasca pe noua voastra achizitie.

Huse pentru iPhone 7 la eMAG

Desi exista sanse foarte mari sa gasiti o husa pentru iPhone 7 la eMAG care sa se potriveasca cu terminalul vostru, nu incercati inca sa cumparati vreo husa pentru iPhone 7 Plus. Noul smartphone are o camera duala si este bine sa probati husa direct pe dispozitiv inainte de a o cumpara, sau sa alegeti un producator cu renume, care sigur nu ar vinde o husa ce nu s-ar potrivi.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti intreaga selectie de huse pentru iPhone 7 la eMAG si aveti de unde alege ceva care sa va fie pe plac, altele urmand a fi incluse in viitor.

Saptamana trecuta v-am spus ca gasiti iPhone 7 la eMAG la precomanda in aceasta pagina, ea putand fi facuta in continuare.

iphone 7 emag huse