Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 – autonomia bateriei

iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 – autonomia bateriei

Testele pentru iPhone 7 continua, iar astazi vedem o comparatie privind autonomia bateriei, teoretica, pe care iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 o pot oferi pentru noi. In clipul video de mai jos aveti o indelungata explicatie privind autonomia bateriei pe iPhone 7 si Samsung Galaxy S7, iar rezultatul final este ca ele vor functiona cam la fel de mult.

iPhone 7 are o baterie de 1960 mAh, in timp ce Samsung Galaxy S7 are o baterie de 3000 mAh, insa in ciuda capacitatii mai mari de stocare a energiei, autonomia nu este cu 30% mai buna. Intr-un prim test privind autonomia bateriei la redarea de clipuri video, iPhone 7 a functionat timp de 13.2 ore, in timp ce Galaxy S7 a rezistat 14.1 ore.

Apple spune ca iPhone 7 poate functiona timp de 13 ore pentru a reda continut video prin Wi-Fi, deci acest test confirma faptul ca specificatiile Apple sunt 100% reale. Pentru folosirea in jocuri, iPhone 7 a inregistrat un scor de 189 de minute, deci putin peste 3 ore de utilizare in jocuri care folosesc componentele sale la capacitatea lor maxima.

Samsung Galaxy S7 obtine un scor de 188 de minute, deci nu exista diferenta notabila intre ele, asta desi vorbim despre o baterie ce are cu 1000 mAh mai mult. In final, iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 vor avea o autonomie similara in utilizarea zilnica, dar asta depinde foarte mult de modul in care va folositi voi terminalele in fiecare zi.

 • terrymada

  Revenim la optimizare in cazul apple si aruncatul componentelor intr-o carcasa la fel ca intr-o galeata in cazul samsung…

 • Mihai

  Revenim la necesarul energetic, ca la scoala, incepand cu CPU octocore si GPU cu rezolutia display-ului aferenta. Tampitii aia care proiecteaza PC, de exemplu, la I7 quadcore si GPU de top spun sa ai sursa de minim 700W, nu de 250W ca la unul office obisnuit si nu me intrebam de ce pentru ca stim ca orice solicitare mai mare cere o putere instalata mai mare, recte consuma mai mult dintr-un acumulator mai mare.

 • Viorel Predatorul

  Corect!

 • Liviu Verestiuc

  Ce calificare profesionala ai? Cate mii de telefoane mobile ai reparat la viata ta?

 • Viorel Predatorul

  Așa o fi, însă găleata Samsung se umple cu apă cu furtunul în timp ce găleata Apple se umple cu pipeta. Din 24 ore, iPhone este ținut la perete 3 ore, în timp ce Galaxy S7 stă puțin peste o oră.
  Dacă nu observi asta, ești rău intenționat.

 • Svdaa

  De când sa lansat, fenomenul, prea puternicul, invincibilul, tigaia iphone stați calare pe samsung.
  Nu vreți sa recunoașteți punctele forte și minusurile fiecăruia, apple sus și tare parca sunteți acționari la apple.

 • George 89

  Ideea este că ambele smartphone uri au baterii adaptate tipului de rezoluție ale ecranele lor
  S7 are un display QHD o rezoluție de două ori mai mare , e si normal să aibă o baterie mai mare pentru a susține functionalitatea telefonului
  i7 are un display HD si o baterie evident mai mică decât S7 , dar consumul evident nu este cât o rezoluție QHD
  Ambele smartphone uri oferă cel puțin functionalitate pentru o zi

 • George 89

  Corect

 • Srb Srb

  cam trist S7 sa dureze aproape la fel ca ip7 cu 1000mah mai mult….wtf…WTF

 • Srb Srb

  deci iphone pur si simplu spala pe jos cu S7, la ce diferenta de baterie+ca s7 se pare ca se incalzeste mult mai repede ca ip

 • Srb Srb

  mai vizualizeaza o data filmul…nu uita este diferenta de 1000mah si tine cont ca unii de pe aici spun ca rezolutia nu afecteaza bateria

 • Srb Srb

  si cineva zicea acum 1 luna “O veste extraordinară, ceea ce ar trebui să motiveze Apple să scoată un iPhone cu rezoluție 2K. Și-așa nu se pierde din autonomie.”

 • Srb Srb

  O veste extraordinară, ceea ce ar trebui să motiveze Apple să scoată un iPhone cu rezoluție 2K. Și-așa nu se pierde din autonomie.

 • neo

  👍🏻👏🏻

 • richard

  Unii de pe aici dca spun ca rez nu conteaza, cu riscul de a fi moderat dar sunt timpiti. Din nou nimeni nu ia in calcul ca S 7 alimenteaza de 4 ori mai multi pixeli decat I7, crezi ca acei pixeli merg pe baza de aer? Comparam mere cu pere. Dc I7 ar suporta o astfel de rezolutie ai vedea ca bateria nu ar tine nici pe jumate ca la S 7. Astfel de fapt S7 umileste I7. Valabil si in comparatia I7+ si Note 7.

 • richard

  I7 sau I7+ cu o rezolutie 2K cu bateriile actuale nici nu l-ai mai scoate din priza.

 • Te rog, explica-ne tu cum conteaza rezolutia atat de mult in baza unui test care te contrazice : https://www.idevice.ro/2016/08/29/samsung-galaxy-note-7-nu-este-mai-performant-cu-rezolutie-mai-mica/

 • Srb Srb

  era un citat de la alt user 🙂

 • richard

  O sa vedem durata jalnica a bateriei din Iphone vand va trece la 2K.

 • Sigur, asa cum Note 7 e mega performant cu rezolutie mai mica.

 • Viorel Predatorul

  Testul din clip este relevant in conditiile in care cele doua dispozitive sunt utilizare pe jocuri, si nu neaparat in viata reala, unde folosesti alte aplicatii, mai stai in stand-by, etc.
  Din ce observ, si luminozitatea S7 este mai mare decat cea a iPhone 7, ceea ce consuma baterie in plus. De aia nu am incredere in teste facute de gigei si serebei, doar pentru a castiga din vizualizari pe youyube.

  Pe gsmarena:
  Stand-by: S7 (27h) i7 (14h)
  Talk time:Up to 27 h (3G) Up to 14 h (3G)
  Music play Up to 74 h Up to 40 h