iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 – autonomia bateriei

Testele pentru iPhone 7 continua, iar astazi vedem o comparatie privind autonomia bateriei, teoretica, pe care iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 o pot oferi pentru noi. In clipul video de mai jos aveti o indelungata explicatie privind autonomia bateriei pe iPhone 7 si Samsung Galaxy S7, iar rezultatul final este ca ele vor functiona cam la fel de mult.

iPhone 7 are o baterie de 1960 mAh, in timp ce Samsung Galaxy S7 are o baterie de 3000 mAh, insa in ciuda capacitatii mai mari de stocare a energiei, autonomia nu este cu 30% mai buna. Intr-un prim test privind autonomia bateriei la redarea de clipuri video, iPhone 7 a functionat timp de 13.2 ore, in timp ce Galaxy S7 a rezistat 14.1 ore.

Apple spune ca iPhone 7 poate functiona timp de 13 ore pentru a reda continut video prin Wi-Fi, deci acest test confirma faptul ca specificatiile Apple sunt 100% reale. Pentru folosirea in jocuri, iPhone 7 a inregistrat un scor de 189 de minute, deci putin peste 3 ore de utilizare in jocuri care folosesc componentele sale la capacitatea lor maxima.

Samsung Galaxy S7 obtine un scor de 188 de minute, deci nu exista diferenta notabila intre ele, asta desi vorbim despre o baterie ce are cu 1000 mAh mai mult. In final, iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 vor avea o autonomie similara in utilizarea zilnica, dar asta depinde foarte mult de modul in care va folositi voi terminalele in fiecare zi.