Ce obiecte zgarie iPhone 7 jet black ?

V-am spus dimineata ca iPhone 7 jet black se zgarie extrem de usor si rapid, iar asta pentru ca are o carcasa extrem de eleganta, dar si extrem de sensibila. Pentru a ne arata ce fel de obiecte obisnuite pot zgaria carcasa unui iPhoen 7 jet black, cineva s-a gandit sa faca un clip video in care tortureaza noul smartphone al celor de la Apple.

Mai jos puteti vedea ca iPhone 7 jet black nu se zgarie daca o scobitoare s-ar indrepta furioasa spre carcasa sa, insa o moneda lasa primele semne permanente pe vopsea. In urma sa, o pereche de chei va lasa urme si mai adanci, iar de aici incolo lucrurile devin si mai grele pentru smartphone-ul Apple, carcasa fiind complet distrusa.

Separat de monede si chei care probabil se vor regasi in buzunarele pantalonilor vostri impreuna cu telefonul, este bine sa stiti ca inclusiv plasarea unui alt terminal langa el va avea acelasi efect. O baterie externa, portul USB al unui cablu de incarcare, sau chiar o baterie externa vor zgaria carcasa iPhone 7 jet black, daca nu o protejati.

Daca in timpul sofatului aveti obiceiul de a plasa iPhone 7 jet black undeva in consola masinii, atunci este bine sa stiti ca si acolo se va zgaria in timpul mersului. Schimbarile bruste de directie, franele puternice sau gropile vor detetermina miscarea terminalului si frecarea carcasei de materialul consolei, zgarieturi adanci sau subtiri urmand a fi cu siguranta vizibile.

https://www.youtube.com/watch?v=-RAQfsSGZsA