Prima Pagina eMAG eMAG a aplicat reduceri pe facturile iPhone 7

eMAG a aplicat reduceri pe facturile iPhone 7

eMAG a redus pretul unor terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe facturile emise imediat dupa deschiderea sesiunii de precomenzi de vineri.

In weekend unii dintre cei care au cumparat iPhone 7 de la eMAG au primit SMS-uri prin care erau anuntati ca pretul final de achizitie urmeaza sa fie redus, fara a fi oferite explicatii. Atunci v-am spus ca persoanele care au comandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus, din aceasta pagina, imediat dupa deschiderea precomenzilor, au platit un pret mai mare decat cel perceput doar cateva ore mai tarziu.

In cazul meu, un iPhone 7 32 GB costa 4099 LEI la ora 00:04, insa cateva ore mai tarziu era disponibil pentru achizitie la pretul de 3929 LEI, deci cu 170 de LEI mai ieftin. Multe persoane au avut initial preturi mai mari pe facturi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar cei de la eMAG le-au modificat pentru a aplica reduceri de pret si a aduce preturile la aceeasi valoare.

In cazul meu, pentru ca am facut precomanda foarte rapid dupa deschiderea sesiunii, pretul a scazut cu 170 de LEI si a ajuns la valoarea de acum din magazin. In cazul altor comenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in functie de ora la care au fost plasate, reducerea de pret poate fi diferita, deci nu este neaparat sa o aveti in acelasi cuantum.

Modificarile facturilor au inceput sa fie procesate ieri si probabil ca pana acum toate facturile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au aplicate reduceri, daca a fost necesar. Cei care au comandat terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus la preturile care sunt acum pe website, nu vor avea vreo reducere aplicata pentru ca au facut achizitia la pretul corect.

emag reducere iphone 71

 

LIKE
Articolul anteriorBaterii externe de la 20 de LEI la eMAG
Urmatorul articolCe obiecte zgarie iPhone 7 jet black ?