eMAG a aplicat reduceri pe facturile iPhone 7

eMAG a redus pretul unor terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe facturile emise imediat dupa deschiderea sesiunii de precomenzi de vineri.

In weekend unii dintre cei care au cumparat iPhone 7 de la eMAG au primit SMS-uri prin care erau anuntati ca pretul final de achizitie urmeaza sa fie redus, fara a fi oferite explicatii. Atunci v-am spus ca persoanele care au comandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus, din aceasta pagina, imediat dupa deschiderea precomenzilor, au platit un pret mai mare decat cel perceput doar cateva ore mai tarziu.

In cazul meu, un iPhone 7 32 GB costa 4099 LEI la ora 00:04, insa cateva ore mai tarziu era disponibil pentru achizitie la pretul de 3929 LEI, deci cu 170 de LEI mai ieftin. Multe persoane au avut initial preturi mai mari pe facturi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar cei de la eMAG le-au modificat pentru a aplica reduceri de pret si a aduce preturile la aceeasi valoare.

In cazul meu, pentru ca am facut precomanda foarte rapid dupa deschiderea sesiunii, pretul a scazut cu 170 de LEI si a ajuns la valoarea de acum din magazin. In cazul altor comenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, in functie de ora la care au fost plasate, reducerea de pret poate fi diferita, deci nu este neaparat sa o aveti in acelasi cuantum.

Modificarile facturilor au inceput sa fie procesate ieri si probabil ca pana acum toate facturile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au aplicate reduceri, daca a fost necesar. Cei care au comandat terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus la preturile care sunt acum pe website, nu vor avea vreo reducere aplicata pentru ca au facut achizitia la pretul corect.

emag reducere iphone 71

 

22 COMENTARII

  1. Cred ca de fapt s-a intamplat altceva. Au fost ghiolbani si au dat in preturi. Au scris stoc epuizat iar dimineata Altexul a venit cu preturi mai mici, fix cu reducerea oferita de emag mai mici. Asa ca multi au inceput sa anuleze comenzile. De aici rezulta marea reducere emag.

  2. Pai zaone tu făceai un articol de ce sa nu îți iei iphone 7 de 32 gb și tocmai tu l-ai comandat :)))))) pentru câteva sute lei în plus era cel de 128

  3. I-am explicat si lui amfetamin de ce mi-am luat de 32 GB. Am spus si mentin ce am spus, daca aveti nevoie de spatiu si aveti bani, 128 GB e cel mai bun deal.

  4. Eu am ales acela
    si model ca tine, comanda fiind plasata la 00:07( pe 16 ). Am inteles ca unele persoane au primit si o data estimativa a livrarii, insa eu nu am asa ceva la informatiile comenzii. Crezi ca nu o sa vina pe data de 23?