iPhone 7 vs fiecare iPhone lansat pana acum

iPhone 7 si iPhone 7 Plus apar intr-un test foarte complex care le compara cu toate modelele iPhone lansate pana in prezent.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt comparate astazi cu fiecare model de iPhone lansat pana acum de catre compania Apple, testul in sine fiind extrem de interesant. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza iPhone 7 si iPhone 7 Plus cand sunt puse fata in fata cu variate modele ale iPhone vandute de catre compania Apple de-a lungul timpului.

Intr-un test de pornire, iPhone 7 reuseste sa incarce primul sistemul de operare iOS 10, iPhone SE, iPhone 6S Plus si iPhone 6S urmandu-l, iPhone 7 Plus pornind in urma iPhone 6/6Plus sau iPhone 5S. Presupun ca acel iPhone 7 Plus avea un mediu de stocare de capacitate mare, acestea fiind cunoscute ca avand performante inferioare celor de capacitate mica.

Trecand la un test privind puterea difuzoarelor, iPhone 7 si iPhone 7 Plus emit sunetele la peste 104 decibeli, cu mult mai mult decat iPhone 6S, lucru cu adevarat impresionant. In ceea ce priveste incalzirea, se pare ca iPhone 7 se incalzeste mai mult decat iPhone 7 Plus, iar acest lucru este probabil normal deoarece nu are unde sa disipe toata acea caldura interna.

Vizionare placuta.