iOS 10 – cum inlocuiesti cuvintele cu emoji pe iPhone 7

In aplicatia Mesaje a iOS 10 putem inlocui cuvintele cu caractere emoji chiar in timp ce scriem mesajele, iata cum folosesti aceasta functie.

Una dintre noile functii ale iOS 10, care este disponibila pe iPhone 7 si alte terminale ale companiei Apple, este posibilitatea de a inlocui cuvinte cu caractere emoji in conversatii. Vorbim despre o functie foarte interesanta, care a fost apreciata de catre foarte multi utilizatori, acestia laudand initiativa companiei Apple de a oferi un asemenea sistem.

Bun, acum probabil va intrebati cum inlocuiti cuvintele din conversatii cu caractere emoji. Ei bine in aplicatia Mesaje a iOS 10 veti avea posibilitatea de a face acest lucru in timp ce scrieti un mesaj. Practic, intr-o conversatie, scrieti mesajul pe care doriti sa il trimiteti, insa inainte de a il trimite, apasati butonul pentru emoji, al doilea de la stanga spre dreapta, in ultimul rand al tastaturii.

In momentul in care veti apasa acel mesaj veti vedea fiecare cuvant, care are un emoji corespunator, animat si prezentat cu culoarea portaclie de catre aplicatia Mesaje. In acel moment, veti putea apasa pe acel cuvant si el va fi transformat automat intr-un caracter emoji, sau vi se va da optiunea de a alege caracterul emoji pe care doriti sa-l folositi.

Dupa apasarea cuvantului, acesta va fi transformat automat in acel caracter emoji si puteti repeta actiunea pentru toate cuvintele pe care le vedeti marcate de catre Apple. Desi Apple a prezentat aceasta functie a iOS 10 doar pentru limba engleza, ea recunoaste inclusiv cuvintele romanesti, asa ca veti putea folosi sistemul in limba romana fara probleme.

ios 10 emoji cuvinte iphone 7