iPhone 7 – iata bateria externa oferita gratuit de eMAG

Iata ce baterie externa gratuita va oferi eMAG pentru primele 500 de iPhone 7 si iPhone 7 Plus precomandate de catre clienti vineri.

Inainte de a deschide precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus in aceasta pagina, cei de la eMAG au anuntat ca primii 500 de clienti care comanda produsul vor primi o baterie externa gratuita. Ei bine astazi au inceput sa apara in conturile de client eMAG si bateriile externe pe care cei de la eMAG urmeaza sa le ofere gratuit clientilor, iar in aceasta pagina gasiti modelul.

Vorbim despre o baterie externa ASUS ZenPower oferita de catre eMAG pentru primele 500 de persoane care au precomandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus incepand din cursul zilei de vineri. In imaginea de mai jos puteti vedea cum ar trebui sa apara acest produs in contul vostru de client pentru comanda facuta pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Aceasta baterie externa va fi inclusa in pachetul care va va fi livrat, sau pe care il veti ridica atunci cand veti prelua comanda pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar numai daca va apare in contul eMAG. Daca veti verifica in zilele urmatoare contul eMAG si nu aveti o baterie externa, fie aceasta sau alt model, atasata comenzii, atunci nu faceti parte dintre primii 500 de clienti care au precomandat iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Livrarile pentru precomenzile iPhone 7 si iPhone 7 Plus urmeaza sa inceapa in cursul zilei de vineri, pentru cei ale caror comenzi pot fi completate din primul lot de unitati primite de catre eMAG.

emag iphone 7 baterie externa