Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 nu poate fi distrus in nitrogen lichid

iPhone 7 nu poate fi distrus in nitrogen lichid

iPhone 7 este supus unui test cu nitrogen lichid, dar supravietuieste admirabil, in ciuda torturii.

Testele extreme pentru iPhone 7 continua astazi, nitrogenul lichid fiind adus in ajutorul celor care incearca sa distruga noul smartphone Apple, insa tentativele lor nu sunt incununate de succes. Daca v-ati fi asteptat ca iPhone 7 sa inghete si sa refuze sa mai functioneze vreodata dupa o baie in nitrogen lichid, ei bine va inselati amarnic.

Dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos, iPhone 7 rezista dupa doua scaldari in nitrogen lichid si reuseste sa porneasca si sa functioneze normal la cateva minute dupa scoaterea din lichid. Singurul lucru care i-a putut veni de hac terminalului iPhone 7 al companiei Apple a fost ciocanul, Apple neavand deocamdata protectie pentru unelte.

 • VIP

  Nu se vede bine ? La minutul 5:30 s-a oprit – deci a fost distrus in nitrogen . Omul zice “finally” – deci ca s-a oprit , apoi il mai tine ca sa inghete bine pt tortura cu ciocanul .
  Totul e cat il tii scufundat ca sa aiba timp lichidul sa intre in el .

 • Srb Srb

  Probabil a rezistat atat de mult ca s-a bagat in ulei inainte si acesta este un test fake dupa cum tot zice cineva :))

 • VIP

  Nu – doar titlul articolului e fake – neconform cu realitatea , in acelasi spirit cu celalat articol , doar asa ca sa exageram ce rezistent e iPhone 7 .
  Certificarea “splash resistant” spune tot insa .