iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 intr-un test profesional de rezistenta

iPhone 7 Plus este mai rezistent decat Galaxy Note 7 multumita carcasei sale din aluminiu care ofera o protectie mult mai buna la impact.

Un test profesional de rezistenta ne arata din nou astazi ca iPhone 7 Plus este mai rezistent decat Galaxy Note 7, carcasa terminalului Samsung cedand prima in scapari. Exact precum am vazut si la Galaxy S7 Edge, aceasta carcasa din sticla este fragila, asa cum era de asteptat, deci eleganta costa si foarte mult, avand in vedere pretul total de schimbare al temrinalului.

iPhone 7 Plus, in schimb, rezista bine pana in momentul in care este scapat cu ecranul in jos, acesta crapandu-se imediat, asa cum se intampla si in cazul Galaxy Note 7. Desi noul smartphone Samsung este protejat de Gorilla Glass 5, iata ca materialul nu rezista la accidentele in care terminalele sunt scapate cu ecranul in jos pe suprafete dure.

iPhone 7 Plus rezista la inca 10 scapari cu ecranul in jos pana cand o bucata din sticla panoului fronta se desprinde si dezvaluie senzorii implementati sub ea. Galaxy Note 7 rezista inca 50 de astfel de scapari, dar oare cine isi mai foloseste telefonul cand are ecranul complet crapat ? Acestea fiind spuse, iPhone 7 Plus este mai rezistent decat Galaxy Note 7 doar pentru ca are o carcasa din aluminiu.