Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 intr-un test profesional de rezistenta

iPhone 7 Plus vs Galaxy Note 7 intr-un test profesional de rezistenta

iPhone 7 Plus este mai rezistent decat Galaxy Note 7 multumita carcasei sale din aluminiu care ofera o protectie mult mai buna la impact.

Un test profesional de rezistenta ne arata din nou astazi ca iPhone 7 Plus este mai rezistent decat Galaxy Note 7, carcasa terminalului Samsung cedand prima in scapari. Exact precum am vazut si la Galaxy S7 Edge, aceasta carcasa din sticla este fragila, asa cum era de asteptat, deci eleganta costa si foarte mult, avand in vedere pretul total de schimbare al temrinalului.

iPhone 7 Plus, in schimb, rezista bine pana in momentul in care este scapat cu ecranul in jos, acesta crapandu-se imediat, asa cum se intampla si in cazul Galaxy Note 7. Desi noul smartphone Samsung este protejat de Gorilla Glass 5, iata ca materialul nu rezista la accidentele in care terminalele sunt scapate cu ecranul in jos pe suprafete dure.

iPhone 7 Plus rezista la inca 10 scapari cu ecranul in jos pana cand o bucata din sticla panoului fronta se desprinde si dezvaluie senzorii implementati sub ea. Galaxy Note 7 rezista inca 50 de astfel de scapari, dar oare cine isi mai foloseste telefonul cand are ecranul complet crapat ? Acestea fiind spuse, iPhone 7 Plus este mai rezistent decat Galaxy Note 7 doar pentru ca are o carcasa din aluminiu.

 • Srb Srb

  Zici iPhone -zici premium,calitate,eternitate

 • badmad

  Ma da grijiti de ele.Nu va luati telefoane mari daca aveti palmele mici sau daca aveti mamaliga in loc de maini.Nu am scapat nici un telefon din mana si cubtoate astea am husa pe i6+.Cateodata ma gandesc sa o dau jos

 • V.P

  Am facut greseala sa dau jos husa si am regretat , cand o dai jos zici e e facut dai cu telefonul pe jos . Eu m-am lecuit , nu exista fara husa .

 • Viorel Predatorul

  Clar, mai ales la partea cu: suieratul, zgariatul, antenagate, displaygate (atat la iPhone 6 cat si la Macbook), etc. Sa tot fie asa calitate in industrie :))

 • Srb Srb

  displaygate este si la Macbook? nu stiam…

 • Viorel Predatorul

  Ai dreptate, se numește Staingate la MacBook Pro, și nu Displaygate. Așa o fi cu vopsitul, dar niciun alt smartphone vopsit nu se cojește așa cum o face iPhone.

 • Srb Srb

  te referi la jet black sau …..orice produs glossy acest weakness

 • Srb Srb

  iar acel staingate,este facut de oameni care nu stiu sa isi intretina ecranul

 • Viorel Predatorul

  Nu, mă refer la “cam orice obiect vopsit”, așa cum ai scris tu anterior.

 • Viorel Predatorul

  Acel Staingate există, iar acum tu spui exact ceea ce spunea SJ, că utilizatorilor este de vină. Ce anume au făcut, sau nu au făcut utilizatorii?