Facebook Messenger iti permite sa faci sondaje cu prietenii

Facebook Messenger are o noua functie pentru sondaje care ne permite sa le punem prietenilor orice fel de intrebari in conversatiile de grup.

Facebook Messenger are incepand de astazi o noua functie disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, mai exact posibilitatea de a face sondaje de opinie cu prietenii. Aceasta functie este disponibila numai in conversatiile de grup, iar acolo vom putea crea sondaje prin care sa ne intrebam prietenii in legatura cu diverse decizii care trebuie luate.

Un buton special va fi vizibil in aceste conversatii de grup, iar apasarea sa ne va permite sa cream sondaje de opinie la care toti participantii la conversatie vor putea raspunde. In baza acestor sondaje vom putea afla rapid la ce film sa mergem, ce locatie sa o vizitam pentru a manca, ce haine sa ne cumparam si cam orice dorim sa facem si este nevoie de o decizie de grup.

Cei de la Facebook au implementat noua functie in Messenger impreuna cu cea mai recenta actualizare a aplicatiei, insa fara sa specifice exact ceea ce ofera ea. In imaginile de mai jos puteti vedea cum se creeaza aceste sondaje in grupurile de conversatii si cum arata raspunsurile date de catre prietenii nostri la intrebarile puse de noi.

In momentul de fata orice utilizator al platformei Facebook Messenger ar trebui sa paota folosi sistemul de sondaje direct in cadrul conversatiilor de grup. Daca functia nu este inca activa pentru voi, atunci va trebui sa mai aveti puteina rabdare pana maine si ea se va activa.

facebook messenger sondaje