Galaxy Note 7 cu baterie noua are o iconita verde in Android

Terminalele Galaxy Note 7 cu baterii inlocuite vor avea o iconita verde a bateriei in status bar-ul sistemului de operare Android.

Cei de la Samsung vor incepe sa inlocuiasca unitatile Galaxy Note 7 cu probleme incepand de zilele acestea, iar pentru ca utilizatorii sa stie ca au primit o unitate fara probleme, vor avea un marcaj special si in Android. Stiti deja ca Galaxy Note 7 are probleme cu bateriile care explodeaza in timpul folosirii, o multitudine de incidente fiind raportate de catre utilizatori.

Compania Samsung si-a recunoscut problemele de productie pentru unitati si a afirmat ca va inlocui toate unitatile Galaxy Note 7 care au probleme, fara vreun cost suplimentar. Pentru inceput, cei de la Samsung vor colora cu culoarea albastra litera S de pe carcasa unitatilor Galaxy Note 7, astfel incat cele cu baterii noi sa fie usor de recunoscut.

Separat, se pare ca in Android, aceste unitati ale Galaxy Note 7 vor avea o baterie verde in status bar, in locul celei standard, acest lucru indicand ca bateria este una inlocuita. Utilizatorii vor vedea acest indicator chiar in timp ce se incarca bateria, astfel ca vor sti ca ea este una sigura si ca, teoretic, nu ar trebui sa explodeze in timpul incarcarii.

Galaxy Note 7 cu baterie noua are o iconita verde in Android

Ieri partenerii Samsung au lansat o actualizare Software pentru Android care introducea doua modificari majore pentru utilizatorii care au cumparat Galaxy Note 7. Prima dintre ele este includerea acestei iconite verzi pentru bateria care apare in status bar-ul Android pe Galaxy Note 7, astfel ca persoanele care au bateriile noi stiu ca sunt in siguranta.

Cea de-a doua modificare este afisarea unui mesaj de avertisment pe terminalele care au baterii ce trebuie inlocuite, utilizatorii fiind avertizati in legatura cu riscurile la care se expun. Masura este una foarte buna, deoarece protejeaza utilizatorii de eventuale probleme nedorite cu terminale care pot exploda in timpul incarcarii, sau folosirii.

Galaxy Note 7 a fost lansat cu foarte mult entuziasm de catre Samsung, insa problemele cu bateriile care explodeaza au tinut clientii departe de terminale. Din pacate Galaxy Note 7 are sanse mici de a mai genera vanzari mari, mai ales ca Samsung a fost foarte neindemanatica in a administra aceasta inlocuire globala a terminalelor afectate.

galaxy note 7 baterie verde