eMAG are reduceri la SSD de 24% astazi

Daca va aflati in cautarea unui SSD, ei bine va anuntat ca la eMAG le gasiti astazi la preturi care incep de la 117 de lei si beneficiaza de pana la 24% reducere in aceasta pagina. Vorbim despre SSD care va vor face calculatorul sau laptopul mult mai rapide decat in mod normal, reducand durata de accesare a datelor si crescand viteza de scriere a lor, sau transferul de date.

Un SSD bun va poate creste cu de pana la 5 ori viteza de functionare a calculatorului sau laptopului, in functie de restul hardware-ului, asa ca puteti avea o experienta cu mult mai buna de folosire. Cei de la eMAG au nu mai putin de 150 de modele de SSD la reducere astazi, asa ca veti gasi cu siguranta modelul potrivit pentru voi si calculatorul vostru.

In functie de ceea ce vreti sa faceti cu un SSD, puteti lua unul cu cativa zeci de GB de spatiu de stocare, sau unul cu cateva sute de GB de spatiu de stocare, mai indicate fiind cele din urma. Un SSD SATA 3 cu o rata de citire/scriere cat mai mare este recomandat, cei de la eMAG avand asemenea produse de la o varietate de producatori de SSD.

eMAG vinde SSD de la 117 lei si cu 24% reducere

Cele mai bune SSD de la eMAG sunt cele facute de catre Samsung, Toshiba, Corsair, OCZ, Intel sau Crucial, asa cum v-am spus intr-un articol anterior in care v-am recomandat cele mai bune SSD pentru calculator. Recomandarile de acolo raman valabile, toate acele modele fiind in continuare disponibile pentru achizitie de la eMAG.

In aceasta pagina gasiti toate modelele care sutn vandute la reducere, sau fara reducere, insa faceti o alegere cu cap, pentru ca veti folosi aceasta componenta, probaibl, timp de cativa ani.

emag reduceri ssd