Prima Pagina iOS 10 Instaleaza iOS 10.1 public beta 1 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 10.1 public beta 1 pe iPhone si iPad

Iata cum instalezi iOS 10.1 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch folosind un profil oferit de catre compania Apple.

Instaleaza iOS 10.1 public beta 1 a fost lansat cu doar o ora in urma de catre compania Apple, el fiind disponibil pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch de pe glob. Aceasta versiune a sistemului de operare este identica cu iOS 10.1 beta 1 lansat de catre compana Apple in cursul serii trecute, deci tot ce v-am spus pentru acel build se aplica si aici.

Dupa instalarea iOS 10.1 public beta 1 veti resimti doar o crestere substantiala a performantelor pe care le aveti pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre. Daca aveti si un iPhone 7 Plus, atunci veti vedea in aplicatia Camera si functia Portrait care ne permite sa inregistram poze in care subiectul este in prim-plan si fundalul are aplicat blur.

iOS 10.1 public beta 1 nu are restrictii in ceea ce priveste instalarea, compania Apple permitandu-le tuturor utilizatorilor cu terminale compatibile cu iOS 10 sa faca instalarea. In aceasta idee, orice iDevice care nu are mai mult de 4 ani vechime, poate instala iOS 10.1 public beta 1, asa ca va puteti bucura de noua versiune fara probleme.

Instaleaza iOS 10.1 public beta 1 pe iPhone si iPad

Inainte sa urmati aceasta procedura, este bine sa faceti un backup pentru datele din terminalele voastre. In aceasta idee, folositi-va de iTunes, sau iCloud, pentru a salva o copie a tuturor datelor, astfel incat la nevoie sa le puteti recupera fara a suferi din cauza pierderii unora importante.

Pentru a instala iOS 10.1 public beta 1 pe iPhone si iPad trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La final, veti avea iOS 10.1 public beta 1 gata instalat in iPhone, iPad si iPod Touch si va veti putea bucura de tot ceea ce ofera compania Apple prin aceasta actualizare. Daca veti face un backup in acest build, este bine sa stiti ca nu-l veti putea folosi decat in acealasi build, sau intr-unul superior oferit de catre compania Apple.

instaleaza ios 10.1 public beta 1