Google Allo a fost lansata in Romania

Allo, noua aplicatie de mesagerie a companiei Google, a fost lansata in Romania in cursul noptii trecute si o poti descarca acum pe iPhone.

Zilele trecute aplicatia Allo a celor de la Google a fost lansata in doar cateva tari de pe glob, insa iata ca acum o puteti instala inclusiv din AppStore Romania in terminalele voastre. Aplicatia este gandita pentru a ne oferi posibilitatea de a comunica mai sigur si mai eficient cu prietenii nostri, ea avand o multitudine de functii noi.

Nu mai reiau tot ceea ce v-am prezentat zilele trecute, insa va spun ca aplicatia Allo are functii avansate de securitate de care ne putem bucura dupa instalare. Mai mult decat atat, aplicatia Allo a celor de la Google are si unele functii populare pentru conversatii, plus acces la sistemul Google Assistant, o inteligenta artificiala superioara Google Now.

Versiunea pentru Romania a aplicatiei Allo a fost actualizata fata de cea lansata in SUA, astfel ca vorbim si despre cateva bug fix-uri implementate de catre cei de la Google in ea. Separat de aceste rezolvari de probleme, aplicatia Allo disponibila in Romania va oferi exact aceeasi functionalitate precum versiunea oferita de catre Google in alte tari.

  • Smart Reply: Respond to messages without typing a single word. Smart Reply learns over time and suggests responses to text and photos, in your style.
  • Stickers: Say it all with the perfect sticker. Stickers in Google Allo are designed by independent artists and studios from around the world.
  • SHOUT or whisper: No more typing in ALL CAPS to get your point across. Say it louder or quieter by changing the size of your text with a quick swipe.

Puteti descarca aplicatia Allo a celor de la Google urmarind acest link.