Google Allo a fost lansata pe iPhone si Android

Allo, noua aplicatie de mesagerie a celor de la Google a fost lansata pentru iPhone si Android noaptea trecuta, ea aducand Assistant pentru lumea intreaga.

Allo este noua aplicatie de mesagerie dezvoltata de catre compania Google pentru smartphone, ea fiind lansata in cursul noptii trecute pentru iPhone si Android. Lansata la o luna dupa aplicatia Duo, Allo aduce pentru toata lumea noul Google Assistant care are menirea de a ne convinge sa renuntam la Siri pentru comenzile vocale.

Cei de la Google sustin ca aplicatia Allo a fost gandita in ideea de a ne permite sa tinem conversatiile dinamice cu prietenii nostri, aplicatia avand o multitudine de functii in acest sens. Separat de stickere, Allo permite trimiterea de emoji cu diverse animatii, exact precum in iOS 10, iar daca va place sa desenati, aveti deasemenea un tool util, exact precum in iOS 10.

Allo poate sugera inclusiv raspunsuri rapide in functie de contextul conversatiilor, insa atat pentru mesajele text primite, cat si pentru imaginile trimise de catre prietenii nostri. Aceste sugestii pentru raspunsuri apar sub mesajele primite si pot include caractere emoji, aplicatia Allo avand un sistem de inteligenta artificiala care in timp invata cum sa ne ofere cele mai bune sugestii.

Allo aduce Assistant si inteligenta artificiala in conversatiile din iPhone

Allo aplicatie Google AssistantIn momentul de fata Google Assistant este disponibil sub forma de preview, deci Allo nu va contine toate functiile sale, insa el va putea fi activat prin scrierea @google intr-o conversatie. Assistant este practic o versiune scrisa a Ok Google, iar comenzile vor trebui date prin text si vor fi afisate tot sub forma de texte, dar pentru ambii participanti la o conversatie.

Aplicatia Allo are inclusiv un mod incognito care cripteaza conversatiile utilizatorilor si trimite notificari discrete, mesajele expirand la o perioada de timp dupa publicare. Google spune ca mesajele utilizatorilor sunt oricum criptate chiar si fara acest modul, deci teoretic modul incognito ofera suplimentar doar acele notificari discrete si expirarea mesajelor.

Pentru a folosi noua aplicatie Allo, aveti nevoie de un numar de telefon, exact precum la restul aplicatiilor de mesagerie, iar Google spune ca putem trimite si SMS-uri cu ajutorul sau. Aplicatia Allo urmeaza sa fie disponibila in cursul acestei zile in AppStore urmand acest link, in Google Play Store fiind deja disponibila urmand acest link.