Huse pentru iPhone 7 originale Apple, iata unde le gasesti

Noile huse iPhone 7 si iPhone 7 Plus din piele si silicon create de catre compania Apple pot fi cumparate chiar acum din Romania

V-am spus ca iPhone 7 a fost lansat in Romania in cursul noptii trecute, iar impreuna cu el au venit si unele accesorii pe care cei de la Apple le-au pus in vanzare saptamana trecuta. Vorbesc despre noile huse pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus fabricate de catre compania Apple din piele si silicon, ele fiind disponibile in aceasta pagina in toate modelele.

Cei de la Apple au introdus 9 culori noi pentru husele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar majoritatea dintre ele sunt disponibile acolo pentru achizitie in momentul de fata. Cei de la Apple vand aceste huse iPhone 7 inca de saptamana trecuta in multe magazine de pe glob, deci cel mai probabil au si stocuri suficiente pentru ele in momentul de fata.

V-am spus saptamana trecuta si simt nevoia sa reiau avertismentul acum, pentru ca husele iPhone 7 originale fabricate de catre compania Apple sunt diferite de cele pentru iPhone 6S. Stiti desigur ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au modificar pentru camera si carcasa, care fac vechile carcase incompatibile cu ele in acest moment.

In aceasta idee, va trebui sa va cumparati huse iPhone 7 noi, iar daca sunteti interesati de cele originale, atunci le aveti in aceasta pagina si le puteti comanda chiar acum. Daca doriti sa cumparati huse iPhone 7 de altundeva, atunci este recomandat sa probati in prealabil husa pe terminalul vostru deoarece exista posibilitatea ca ea sa nu se potriveasca.

huse iponhe 7 apple