iPhone 7 a fost lansat in Romana, spre nemultumirea clientilor

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate in Romania cu stocuri insuficiente si probleme la livrarile precomenzilor inregistrate.

Oficial, iPhone 7 a fost lansat in Romania in cursul noptii trecute, cei de la Vodafone fiind singurii care au organizat un eveniment prin care sa vanda terminalul la miezul noptii. In magazinul Vodafone din Centrul Vechi, de pe strada Lipscani, au fost vandute oficial primele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania, insa separat de precomenzi, au fost mai putin de 5 unitati vandute.

Separat, restul magazinelor care au avut precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor livra astazi unitatile catre clienti si cateva mii de romani isi vor primi dispozitivele. Vorbim din nou, in vasta majoritate, despre terminale iPhone 7, deoarece iPhone 7 Plus este disponibil in cantitati extrem de limitate si a ajuns in principal la operatori.

UPDATE: Cei de la eMAG mi-au spus ca onoreaza 75% dintre precomenzile iPhone 7 in ordinea plasarii.

Orange a avut cele mai mari stocuri de iPhone 7 si iPhone 7 Plus din Romania, restul primind ceea ce a mai avut Apple, iPhone 7 Plus ajungand in cantitati extrem de mici la restul magazinelor In aceasta idee, nu cred ca eMAG, Flanco, sau alte magazine vor livra mai mult de cateva unitati ale iPhone 7 Plus, dupa ce nu au nici macar curajul sa listeze date estimate de livrare in conturile online.

iPhone 7 a fost lansat in Romana, spre nemultumirea clientilor

Exact precum in SUA, si alte tari de pe glob, iPhone 7 Plus nu va putea fi cumparat din vreun magazin din Romania astazi, insa iPhone 7 veti gasi la diversi retaileri. Apple a facut stocuri ample de terminale iPhone 7, pe care nu le vrea mai nimeni, lumea fiind concentrata pe iPhone 7 Plus, asa cum si este normal, avand in vedere beneficiile oferite.

Din pacate nici ordinea precomenzilor nu a fost pastrata la unele magazine online, mai putin la operatori, unde in cea mai mare parte au fost respectate orele de comanda. In principal, astazi va puteti juca cu iPhone 7 cam oriunde in Bucuresti si in unele orase mari din Romania, insa iPhone 7 Plus ramane o raritate si nu va fi in magazine.

Concluzionand, verificati datele de livrare cu magazinele de la care ati cumparat terminalele, pentru ca unitatile promise pentru livrare vor fi livrate astazi.

lansare iphone 7 romania vodafone

25 COMENTARII

  1. Ce porcarie, am precomanda de iPhone 7 (nu plus) de la eMag, si am primit mailul asta:

    —–
    Stim ca nimic nu se compara cu bucuria de a avea noul Iphone 7 si iti promitem ca te vei putea bucura cat de curand de telefonul tau. Telul nostru va ramane mereu acela de a-ti livra rapid dorintele, dar iti marturisim ca uneori depindem de anumiti factori care pot influenta acest proces, cum ar fi un stoc limitat.

    Promitem sa facem tot ce putem mai bine ca asteptarea sa fie usoara si revenim cu vesti pe data de 30 septembrie sau chiar mai devreme 🙂 urmand sa onoram comenzile in ordinea inregistrarii acestora.

    Ar fi perfect sa pastrezi valabila pre-comanda plasata, pentru a avea prioritate la reinnoirea stocului.
    —–

    30 septembrie? hah, la revedere.

  2. Pana la urma m-am dus la Flanco in Baneasa si am luat unu de acolo, mult mai rpd decat sa astept dupa emag. Mai aveau pe stock din cate am vazut.

  3. Vroiam sa iau iPhone 7 128GB negru mat, dar nu mai aveau decat pe 32GB sau 256GB, si am luat pe 32GB. Sper sa-mi ajunga storage-ul. Am economisit 5mil fatza de 128GB.

  4. Pai ma gandeam sa pun direct aici sa-l ajut pe Nicos… nu vreau sa-mi fac reclama ca de sunat ma suna lumea oricum! Am pentru ambele modele de iPhone 7

  5. silver 128G, am pus doua precomenzi din care una era de 32g. M-au sunat si mi-au spus ca nu mai au decat 128, l-am ales pe asta.

  6. Toata lumea cere Iphone 7 plus, emag are 7. Bine ca le-au dat toate 7 plusurile angajatilor emag. Am 2 prieteni care lucreaza la emag iar iphone 7 plus s-au vandut “printre prieteni”.

  7. Am sunat la Orange ieri pe 26.09 si mi-au spus ca abia de luni 26.09 se vor livra iPhone 7 plus. Eu am comanda din 16.09 pentru un i7 plus gold de 32 Gb si asta mi-au raspuns. Rabdare…