iPhone 7 a fost lansat in Romana, spre nemultumirea clientilor

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate in Romania cu stocuri insuficiente si probleme la livrarile precomenzilor inregistrate.

25

Oficial, iPhone 7 a fost lansat in Romania in cursul noptii trecute, cei de la Vodafone fiind singurii care au organizat un eveniment prin care sa vanda terminalul la miezul noptii. In magazinul Vodafone din Centrul Vechi, de pe strada Lipscani, au fost vandute oficial primele iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania, insa separat de precomenzi, au fost mai putin de 5 unitati vandute.

Separat, restul magazinelor care au avut precomenzi pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor livra astazi unitatile catre clienti si cateva mii de romani isi vor primi dispozitivele. Vorbim din nou, in vasta majoritate, despre terminale iPhone 7, deoarece iPhone 7 Plus este disponibil in cantitati extrem de limitate si a ajuns in principal la operatori.

UPDATE: Cei de la eMAG mi-au spus ca onoreaza 75% dintre precomenzile iPhone 7 in ordinea plasarii.

Orange a avut cele mai mari stocuri de iPhone 7 si iPhone 7 Plus din Romania, restul primind ceea ce a mai avut Apple, iPhone 7 Plus ajungand in cantitati extrem de mici la restul magazinelor In aceasta idee, nu cred ca eMAG, Flanco, sau alte magazine vor livra mai mult de cateva unitati ale iPhone 7 Plus, dupa ce nu au nici macar curajul sa listeze date estimate de livrare in conturile online.

iPhone 7 a fost lansat in Romana, spre nemultumirea clientilor

Exact precum in SUA, si alte tari de pe glob, iPhone 7 Plus nu va putea fi cumparat din vreun magazin din Romania astazi, insa iPhone 7 veti gasi la diversi retaileri. Apple a facut stocuri ample de terminale iPhone 7, pe care nu le vrea mai nimeni, lumea fiind concentrata pe iPhone 7 Plus, asa cum si este normal, avand in vedere beneficiile oferite.

Din pacate nici ordinea precomenzilor nu a fost pastrata la unele magazine online, mai putin la operatori, unde in cea mai mare parte au fost respectate orele de comanda. In principal, astazi va puteti juca cu iPhone 7 cam oriunde in Bucuresti si in unele orase mari din Romania, insa iPhone 7 Plus ramane o raritate si nu va fi in magazine.

Concluzionand, verificati datele de livrare cu magazinele de la care ati cumparat terminalele, pentru ca unitatile promise pentru livrare vor fi livrate astazi.

lansare iphone 7 romania vodafone