iOS 10.0.2 a fost lansat

iOS 10.0.2 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, americanii oferind pentru noi o serie de imbunatatiri, dedicate in principa iPhone 7 si iPhone 7 Plus. V-am spus zilele trecute ca exista probleme cu pierderea semnalului pe iPhone 7 dupa activare Airplane Mode, dar si cu castile EarPods si noul adaptor Earpods.

Apple a rezolvat aceste probleme in iOS 10.0.2, asa cum ne-a promis inca de zilele trecute, astfel ca aceasta actualizare va rezolva problema pentru toata lumea. Ce alte noutati sunt incluse in iOS 10.0.2 deocamdata nu stiu, dar in cateva minute vom avea si lista de schimbari publicata de catre Apple si o voi publica aici pentru voi.

Indiferent ce versiune a iOS aveti instalata in momentul de fata, atunci puteti instala iOS 10.0.2 prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software. Mai exact, mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software,  si urmati pasii de pe ecran pentru a face instalarea.

iOS 10.0.2 a fost lansat

Iata ce noutati aduce iOS 10.0.2 :

  • Adresses an issue that could prevent headphone audio controls from temporarily not working;
  • Resolves an issue that caused Photos to quit for some users when turning on iCloud Photo Library;
  • Fixes an issue that prevented enabling some app extensions.

Separat de probleme initiale cu Airplane Mode si castile Earpods, Apple a mai rezolvat o problema a aplicatiei Poze, care se inchida in momentul activarii Bibliotecii Foto iCloud. Mai mult decat atat, acum anumite extensii pentru aplicatii care generau inchiderea acestora, au fost rezolvate si functioneaza normal.

ios 10.0.2