Cum repornesti iPhone 7 si iPhone 7 Plus

iPhone 7 si iPhone 7 Plus pot fi repornire printr-o noua procedura care implica evitarea utilizarii butonului Home tactil.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dupa cum prea bine stiti deja, au un buton Home tactil, deci butonul fizic a disparut complet din carcasa, asa ca nu aveti cum sa-l mai apasati cand terminalele sunt inchise pentru ca nu vor functiona. In aceeasi masura, nu va puteti folosi de el pentru a baga iPhone 7 in DFU Mode, dupa cum v-am spus intr-un articol anterior.

Din cauza ca acest buton Home este tactil, nu poteti nici sa reporniti iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu ajutorul sau, ci va trebui sa folositi butonul Volume Down, cel pentru a descreste volumul. Acest buton este pozitionat in partea stanga a terminalului, sub cel Volume Up, pentru a creste volumul, el inlocuind butonul Home pentru reporniri, Recovery Mode sau DFU Mode.

Bun, stiti acum ce buton sa apasati, dar oare cum reporniti totusi iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Ei bine, daca apasati butoanele Power si Volume Down in timp ce terminalul este deschis, veti reusi doar sa descresteti nivelul volumului terminalului vostru si nimic mai mult, iar asta pentru ca Apple a schimbat modul in care functioneaza procedura.

Cum repornesti iPhone 7 si iPhone 7 Plus

iphone 7 repornire

Pentru a reporni iPhone 7 si iPhone 7 Plus va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  • Blocati terminalul vostru, daca nu este blocat deja, folosind butonul Power.
  • Acum apasati simultan butoanele Power si Volume Down si tineti-le apasate.
  • Nu dati drumul acelor butoane pana in momentul in care ecranul se inchide, se redeschide si apare logo-ul Apple pe el.

In acest punct terminalul vostru va reporni si orice fel de probleme ati avut inainte, vor disparea. Practic, diferenta fata de metoda anterioara este ca acum puteti face repornirea numai din LockScreen, deoarece dupa deblocare butonul Volume Down nu face altceva decat sa reduca nivelul volumului.