Jumatate dintre Galaxy Note 7 defecte deja inlocuite

Samsung sustine ca a inlocuit deja jumatate dintre unitatile Galaxy Note 7 cu baterii care explodeaza, insa asta doar in SUA.

Jumatate dintre terminalele Galaxy Note 7 cu baterii defecte au fost deja inlocuite de catre compania Samsung, conform reprezentantilor coreenilor. Vorbim aici doar despre SUA, unde 1 milion de unitati ale Galaxy Note 7 au fost rechemate pentru a fi inlocuite de catre compania sud-coreeana, aceasta piata fiind cea mai afectata de catre problema.

Terminalele Galaxy Note 7 defecte au fost inlocuite prin programul Samsung menit sa inlocuiasca aceste unitati cu defecte, asa ca el pare sa fi fost eficient, deocamdata. Conform celor de la Samsung, 90% dintre cei care au adus terminalele Galaxy Note 7 pentru inlocuire au optat pentru acelasi model, dar cu baterie care nu explodeaza.

Acest procent foarte mare dintre clienti care au ales sa foloseasca in continuare Galaxy Note 7 sugereaza faptul ca in fata unora dintre fani, cei de la Samsung nu au imaginea afectata. Practic toate aceste persoane isi pastreaza increderea in Samsung si inteleg ca problema a fost nedorita care in viitor va fi cel mai probabil evitata de catre coreeni.

Desigur ca aceste persoane nu au avut probleme cu Galaxy Note 7 si in baza experientei bune pe care au avut-o vor continua cel mai probabil sa cumpere terminale Samsung in viitor. Nu se stie deocamdata ce procent dintre terminalele Galaxy Note 7 cu probleme din alte tari au fost inlocuite si daca acolo clientii au fost la fel de ingaduitori.

“Samsung Electronics America In.c anunta astazi ca aproape jumatate dintre toate terminalele Galaxy Note7 rechemate pentru inlocuire in SUA au fost schimbate prin programul de rechemare voluntara. Mai mult decat atat, 90% dintre detinatorii de terminale Galaxy Note7 au ales sa primeasca unitati inlocuitoare de cand noile modele au devenit disponibile, pe data de 21 septembrie.”

galaxy note 7 inlocuire defect