Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 vs HTC 10 – comparatia performantelor

iPhone 7 vs HTC 10 – comparatia performantelor

iPhone 7 si HTC 10 apar astazi intr-un test menit sa ne arate care sunt performantele celor doua produse, ele fiind destul de egale.

iPhone 7 si HTC 10 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care sunt performantele celor doua dispozitive, ele avand sisteme de operare diferite si procesoare diferite. In ciuda acestui lucru, HTC 10 se descurca la fel de bine precum iPhone 7 in a face cam orice, dar cu mult mai bine decat umilitul Galaxy Note 7.

In teste de performanta anterioare, HTC 10 a fost la egal cu iPhone 6S in ceea ce priveste performantele, iar acelasi lucru se intampla acum cu iPhone 7, deci nu exista diferente. HTC 10 porneste mai greu decat iPhone 7, insa deschide unele aplicatii native si terte usor mai repede, el avand probleme cu jocurile, asa cum este si normal.

Per total, HTC 10 este egal cu iPhone 7 in performante din cam toate punctele de vedere, insa acesta nu este un test chiar atat de stiintific, asa ca diferentele sunt relative. O idee mai buna cu privire la diferenta in performante ne-am putea face doar daca am vedea o comparatie cronometrata privind deschiderea aplicatiilor.

 • IsmailVely

  HTC este singurul smartphone cu android pe care il simpatizez

 • sync

  De-ar fi Samsungul asa bine optimizat ca HTC.. ­čÖä

 • vali

  Testul vitezei se face personal , si nu la idevice ro unde se prezint─â teste regizate , la ora actuala cel mai rapid smartphone e iPhone 7 , testeaz─â Facebook cu iPhone si htc si vezi viteza , dar si alte aplica╚Ťii mari

 • Le regizez in spate inainte sa le public, eu cu mana mea.

 • vali

  Nu personal , tu trebuie sa prezin╚Ťi materialul pur si simplu , restul nu e treaba ta , pt ca nu esti angajat sa faci ce vrei tu ci cea ce ti se dicteaz─â , asta e si scopul site-ului de dezinforma , spui un adev─âr urmat de zece minciuni

 • Mircea Radulescu

  Ai 512 MB ?