iPhone 7 vs HTC 10 – comparatia performantelor

iPhone 7 si HTC 10 apar astazi intr-un test menit sa ne arate care sunt performantele celor doua produse, ele fiind destul de egale.

iPhone 7 si HTC 10 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care sunt performantele celor doua dispozitive, ele avand sisteme de operare diferite si procesoare diferite. In ciuda acestui lucru, HTC 10 se descurca la fel de bine precum iPhone 7 in a face cam orice, dar cu mult mai bine decat umilitul Galaxy Note 7.

In teste de performanta anterioare, HTC 10 a fost la egal cu iPhone 6S in ceea ce priveste performantele, iar acelasi lucru se intampla acum cu iPhone 7, deci nu exista diferente. HTC 10 porneste mai greu decat iPhone 7, insa deschide unele aplicatii native si terte usor mai repede, el avand probleme cu jocurile, asa cum este si normal.

Per total, HTC 10 este egal cu iPhone 7 in performante din cam toate punctele de vedere, insa acesta nu este un test chiar atat de stiintific, asa ca diferentele sunt relative. O idee mai buna cu privire la diferenta in performante ne-am putea face doar daca am vedea o comparatie cronometrata privind deschiderea aplicatiilor.