iPhone 7 vs iPhone 6S vs iPhone 6 – comparatia camerelor

iPhone 7, iPhone 6 si iPhone 6S apar astazi intr-o comparatie extinsa a camerelor pentru a ne arata care este mai buna.

Cat de mult conteaza 3 ani de evolutie pentru camera iPhone ? Ei bine in imaginile de mai jos puteti vedea care sunt diferentele dintre camerele implementate in iPhone 6, iPhone 6S si iPhone 7 de catre compania Apple, fiecare terminal avand cate o camera principala cu caracteristici diferite, imbunatatite de la an, la an de catre Apple.

iPhone 6 are o camera de 8 megapixeli cu deschidere f/2.2, distanta focala de 29mm, dimensiune senzor de 1/3″ si dimensiune pixel de 1.5 µm. iPhone 6S are o camera de 12 megapixeli cu deschidere f/2.2, distanta focala de 29mm, dimensiune senzor de 1/3″ si dimensiune pixel de 1.22 µm. iPhone 7 are o camera de 12 megapixeli cu deschidere f/1.8 si distanta focala de 28mm.

Practic, de la an la an compania Apple a imbunatatit specificatiile camerelor sale, iar diferentele in ceea ce priveste calitatea imaginilor sunt destul de mari intre iPhone 6 si iPhone 7. Intre iPhone 6S si iPhone 7 diferentele nu sunt colosale, iar aceasta este o problema pentru Apple deoarece utilizatorii nu vor resimti o imbunatatire semnfiicativa.

iPhone 7 vs iPhone 6S vs iPhone 6 – comparatia camerelor

Voi ce parere aveti, care camera castiga ?

iPhone 7 vs iPhone 6S vs iPhone 6 - comparatia camerelor

8 COMENTARII

  1. Camera buna pentru iPhone insa petarda in comparatie cu cea de pe Samsung S7 sau OnePlus 3. Asta este… Sa speram ca cea de pe 7S sau 8 o sa fie mai buna.