Un Galaxy Note 2 a creat panica intr-un avion

Un Galaxy Note 2 a creat panica intr-un avion dupa ce bateria sa a inceput sa scoata scantei si fum in timp ce era plasat intr-un bagaj.

Cand credeam ca problemele Samsung cu bateriile terminalelor Galaxy Note 7 sunt date uitarii, iata ca vorbim despre un nou incident, care are in centru acum terimnalul Galaxy Note 2. Conform autoritatii aeronautice din India, terminalul Galaxy Note 7 a inceput sa scoata scantei si fum in timp ce era plasat intr-un bagaj, in compartimentul de deasupra pasagerilor.

Desi s-a crezut initial ca terminalul Galaxy Note 2 a luat foc, in realitate problema a fost doar cu bateria care a inceput sa scoata scantei si fum, creand panica in avion. Insotitorii de bord au folosit un stingator pentru a impiedica aparitia unui incendiu si au plasat terminalul intr-un recipient de lichid, totul fiind facut fara a crea pagube materiale in avion.

Galaxy Note 2 a fost lansat in anul 2012 de catre compania Samsung si pana acum nu au existat rapoarte prinvind incidente similare, asa ca vorbim despre ceva complet nou. Nu se stie cat de vechi este terminalul Galaxy Note 2 a carui baterie a inceput sa emita scantei si fum, insa probabil vorbim despre un terminal foarte vechi.

Cei de la Samsung au anuntat ca vor investiga incidentul privind Galaxy Note 2 si ca vor lua masurile necesare pentru a impiedica aparitia unor probleme similare in viitor. Incidentul pune din nou intr-o lumina proasta compania Samsung, chiar daca vorbim despre un terminal vechi de 4 ani, multi posesori de terminale Samsung putandu-se gandi serios la ce fel de probleme s-ar putea astepta de la terminalelr lor.

“A Samsung Electronics smartphone stored in an overhead baggage compartment on an Indian plane emitted smoke in mid-flight on Friday. Passengers on board an IndiGo flight smelled smoke coming from the baggage bin and alerted cabin crew who saw sparks and smoke coming from a Samsung Galaxy Note 2 phone, the airline, owned by InterGlobe Aviation.”

galaxy note 2 panica avion